"Adieri cromatice" la Galeriile "Ştefan Luchian" - Anuala de pictură şi grafică 2015

"Adieri cromatice" la Galeriile "Ştefan Luchian" - Anuala de pictură şi grafică 2015
Muzeul Judeţean Botoşani găzduieşte, în perioada 5-19 aprilie 2015, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, Anuala de pictură şi grafică 2015  - "Adieri cromatice", organizată de membrii Uniunii Artiştilor Plastici din România-Filiala Botoşani.

Eveniment expoziţional aparte,  intrat în memoria afectivă a iubitorilor de frumos, Anuala de pictură şi grafică 2015 reuneşte cele mai noi lucrări ale pictorilor botoşăneni – membri ai UAPR, precum şi creaţii ale invitaţilor acestora - absolvenţi ai studiilor universitare consacrate domeniului artelor plastice.

Cei prezenţi la vernisaj şi în perioada cât lucrările vor fi expuse pe simeze, vor putea admira lucrări de pictură şi grafică având o tematică foarte variataă, de la peisaj la arta abstractă.   

Expozanţii sunt, în cea mai mare parte, nume bine cunoscute şi apreciate atât de publicul botoşănean, cât şi în universul creatorilor de artă din România: Robert Cobuz, Corneliu Dumitriu, Victor Foca, Liliana Grecu, Victor Hreniuc, Liviu Şoptelea, Teodor Valenciuc (membri UAPR) şi Aurelian Antal, Talida Grunzac, Alina Miron, Constantin Livadaru, Carmen Suceveanu şi Petronela Ţurcanu (invitaţi).

Vernisajul, care va avea loc duminică, 5 aprilie 2015, ora 12, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani (Str. Piaţa Revoluţiei nr. 13, telefon 0231/514197) este o invitaţie la întâlnirea cu arta, cu primăvara transpusă cromatic, cu prieteni artişi, în aleasă zi de sărbătoare creştină a Floriilor.

Program de vizitare:  zilnic  9 – 17.  Intrarea gratuită.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
5

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
133

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
45

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...