Premii pentru trupa de teatru "ENTEKA", a Şcolii Gimnaziale Nr.11 Botoşani

Premii pentru trupa de teatru "ENTEKA", a Şcolii Gimnaziale Nr.11 Botoşani
Performanţă remarcabilă pentru cei 12 elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 11 Botoşani, reuniţi de trei ani  în trupa "ENTEKA": artiştii amatori s-au ales cu un palmares important după ce au concurat la sfârşitul săptămânii trecute la un festival naţional de profil, organizat la Mioveni, Argeş.

Din trupa "ENTEKA" fac parte următorii elevi: Acasandrei Delia, Aioanei Diana, Benea Alaxandra, Bizbac Ramona, Bulgaru David, Ivan Paul, Mandraburcă Alexandra, Niţu Bianca, Puiu Sebastian, Rodanciuc Codruţ, Tanasă Alexandra si Ursachi Gheorghe.

Şi pentru că  plăcerea de a intra în pielea personajului, de a juca pe scenă, este seducătoare pentru elevi, membrii trupei de teatru ENTEKA n-au părăsit nici anul acesta ocazia să se bucure de a urca pe scenă, la Festivalul Naţional de teatru "Ludicus", Mioveni, unde au jucat "Ţara lui Gufi", adaptare după Matei Vişniec.

Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret "Ludicus" - Mioveni 2015 a fost organizat de Oraşul Mioveni – Centrul Cultural, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor "Dacia" Mioveni şi Primăria Mioveni. Spectacolele din cadrul festivalului s-au jucat pe scena Centrului Cultural Mioveni, iar în competiţie au fost înscrise 17 trupe din ţară.

Ajuns la a XIII-a ediţie în 2015, festivalul a fost foarte rodnic pentru "ENTEKA"; trupa a cules, pe lângă aplauzele publicului, şi aprecierile juriului care le-a acordat: premiul  III (secţiunea trupe) şi premiul I pentru cea mai bună interpretă, care a revenit Alexandrei Mandraburcă.

În culise, pe scenă sau în sala de spectacole, s-a respirat atmosfera de festival, de sărbătoare, deoarece micii actori au creat şi transmis o mare emoţie în ziua în care magia, visul, experimentul, pasiunea şi dăruirea i-au adus pe toţi împreună sub auspiciile muzei Thalia.

Coordonatorii acestor minunaţi elevi, actorul Cezar Amitroaie şi prof. Rozalia Groza, le urează mult succes pe mai departe! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO Liviu Dragnea, declarații după Comitetul Executiv al PSD - "Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD"

astăzi, 19:17
433

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut în urmă cu scurt timp o conferință de presă, după reuniunea Comitetului Executiv al partidului, în care a obținut susținerea socia...

Român arestat în Germania. Domul din Koln, evacuat de teama unui atentat!

astăzi, 19:03
346

Domul din oraşul german Köln a fost evacuat vineri de frica unui atac terorist, un suspect român fiind arestat preventiv, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate germane citate ...

Când este valabil procesul-verbal de reținere a permisului

astăzi, 18:17
280

Din procesul-verbal de contravenție prin care se dispune reținerea permisului nu trebuie să lipsească și mențiunile cu privire la aplicarea sancțiunii complementare a suspendării dreptului de ...