Premii obținute de artiștii de la Liceul de Artă, la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu"

Premii obținute de artiștii de la Liceul de Artă, la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu"
Lev Tolstoi spunea că "muzica este stenografia emoţiei". Acea emoţie s-a strecurat şi a crescut în sufletul oraşului Piatra Neamţ atunci când muzica a prins aripi şi a evadat din timp şi spaţiu, invadând cu frumuseţea ei aproape ireală sfârşitul de toamnă.

În perioada 24-26 noiembrie 2016, elevii Liceului de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani au stenografiat emoţii care însoţesc mereu bucuria de a trăi, de a visa şi de a iubi, participând la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu", aflat la ediţia a XXVI-a, care a avut loc în oraşul de pe valea Bistriţei.

Prestaţia acestor copii care transformă sentimentele în sunete a adunat aplauze, lacrimi, bucuria succesului, emoţii, speranţe şi aprecieri. 

Au fost aduse acasă trei premii I, patru premii II, trei premii III şi trei menţiuni, rezultate care au valoare emoţională, spirituală, sentimentală şi, nu în ultimul rând, valoare clar rezumativă, sintetizând întreg parcursul unui elev sensibil şi talentat susţinut de un cadru didactic cu dăruire.

VEZI AICI PREMIILE OBȚINUTE!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AmFiTeatru 10 - JOIA TINERETULUI debutează, pe 25 ianuarie, la Teatrul Eminescu!

Luni, 22 Ianuarie 2018
208

Pentru că mai e ceva timp până la începerea festivalului (sfârșitul lui aprilie 2018), iar nerăbdarea e mare, AmFiTeatru 10 propune pînă atunci câte o zi din fiecare...

Un tânăr s-a spânzurat după o ceartă cu iubita!

Luni, 22 Ianuarie 2018
5352

Tânărul de 23 de ani, din satul Mănăstireni, comuna Unţeni, a mai ameninţat şi în trecut că îşi va pune capăt zilelor. Luni a avut o nouă ceartă cu iubita sa şi s-a ...

Botoșani Model United Nations: Au început înscrierile pentru ediţia a șasea BTMUN!

Luni, 22 Ianuarie 2018
180

Au început înscrierile pentru ediţia a 6-a BTMUN, conferinţa internaţională la care participă şi delegaţii străine. Evenimetul va avea loc între 30 martie - 1 aprilie, dar p&...