Premii obținute de artiștii de la Liceul de Artă, la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu"

Premii obținute de artiștii de la Liceul de Artă, la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu"
Lev Tolstoi spunea că "muzica este stenografia emoţiei". Acea emoţie s-a strecurat şi a crescut în sufletul oraşului Piatra Neamţ atunci când muzica a prins aripi şi a evadat din timp şi spaţiu, invadând cu frumuseţea ei aproape ireală sfârşitul de toamnă.

În perioada 24-26 noiembrie 2016, elevii Liceului de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani au stenografiat emoţii care însoţesc mereu bucuria de a trăi, de a visa şi de a iubi, participând la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu", aflat la ediţia a XXVI-a, care a avut loc în oraşul de pe valea Bistriţei.

Prestaţia acestor copii care transformă sentimentele în sunete a adunat aplauze, lacrimi, bucuria succesului, emoţii, speranţe şi aprecieri. 

Au fost aduse acasă trei premii I, patru premii II, trei premii III şi trei menţiuni, rezultate care au valoare emoţională, spirituală, sentimentală şi, nu în ultimul rând, valoare clar rezumativă, sintetizând întreg parcursul unui elev sensibil şi talentat susţinut de un cadru didactic cu dăruire.

VEZI AICI PREMIILE OBȚINUTE!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de accident după ce şi-a luat soţia la palme în maşină!

astăzi, 09:11
964

Ceea ce se anunţa un accident rutier s-a dovedit a fi cu totul altceva.Aflată la volanul unui autoturism Dacia Sandero, o femeie de 49 de ani, din Botoşani, a fost lovită de soţul ei, î...

Suspect de contrabandă cu ţigări, trimis la judecată!

astăzi, 08:40
249

Aproape de mijlocul lunii iulie, Vlad G., de 22 de ani, devenea ţinta poliţiştilor de frontieră care aflaseră că tânărul se ocupă cu contrabanda cu ţigări. Ca atare, au organizat o ac...

Apel la 112 taxat scump! Atentatorul de la mall-ul botoşănean a fost condamnat de judecători

astăzi, 07:44
2059

În primele zile ale lunii ianuarie, un apel la 112 alarma un oraş întreg: în mall ar fi o bombă. Autorul, un tânăr de 35 de ani, supărat pe partenera de viaţă că î...