Premii obținute de artiștii de la Liceul de Artă, la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu"

Premii obținute de artiștii de la Liceul de Artă, la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu"
Lev Tolstoi spunea că "muzica este stenografia emoţiei". Acea emoţie s-a strecurat şi a crescut în sufletul oraşului Piatra Neamţ atunci când muzica a prins aripi şi a evadat din timp şi spaţiu, invadând cu frumuseţea ei aproape ireală sfârşitul de toamnă.

În perioada 24-26 noiembrie 2016, elevii Liceului de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani au stenografiat emoţii care însoţesc mereu bucuria de a trăi, de a visa şi de a iubi, participând la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu", aflat la ediţia a XXVI-a, care a avut loc în oraşul de pe valea Bistriţei.

Prestaţia acestor copii care transformă sentimentele în sunete a adunat aplauze, lacrimi, bucuria succesului, emoţii, speranţe şi aprecieri. 

Au fost aduse acasă trei premii I, patru premii II, trei premii III şi trei menţiuni, rezultate care au valoare emoţională, spirituală, sentimentală şi, nu în ultimul rând, valoare clar rezumativă, sintetizând întreg parcursul unui elev sensibil şi talentat susţinut de un cadru didactic cu dăruire.

VEZI AICI PREMIILE OBȚINUTE!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Buna Vestire, cea mai importană veste din istorie - VIDEO

astăzi, 23:20
40

Sarbatoarea Buna Vestire este praznuita pe 25 martie. Buna Vestire inseamna veste buna, anume instiintarea Maicii Domnului de catre Arhanghelul Gavriil, ca Dumnezeu a ales-o ca Fiul Sau sa se intrupez...

Duminica se incalzeste si iese soarele, dar in continuare este foarte frig

astăzi, 21:09
153

Ninsorile s-au oprit, iar in multe locuri din tara a iesit soarele, sambata, insa temperaturile se mentin in continuare foarte scazute, chiar si sub pragul inghetului. Meteorologii anunta ca termometr...

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
393

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestaț...