Premii obținute de artiștii de la Liceul de Artă, la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu"

Premii obținute de artiștii de la Liceul de Artă, la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu"
Lev Tolstoi spunea că "muzica este stenografia emoţiei". Acea emoţie s-a strecurat şi a crescut în sufletul oraşului Piatra Neamţ atunci când muzica a prins aripi şi a evadat din timp şi spaţiu, invadând cu frumuseţea ei aproape ireală sfârşitul de toamnă.

În perioada 24-26 noiembrie 2016, elevii Liceului de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani au stenografiat emoţii care însoţesc mereu bucuria de a trăi, de a visa şi de a iubi, participând la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală "Emanuel Elenescu", aflat la ediţia a XXVI-a, care a avut loc în oraşul de pe valea Bistriţei.

Prestaţia acestor copii care transformă sentimentele în sunete a adunat aplauze, lacrimi, bucuria succesului, emoţii, speranţe şi aprecieri. 

Au fost aduse acasă trei premii I, patru premii II, trei premii III şi trei menţiuni, rezultate care au valoare emoţională, spirituală, sentimentală şi, nu în ultimul rând, valoare clar rezumativă, sintetizând întreg parcursul unui elev sensibil şi talentat susţinut de un cadru didactic cu dăruire.

VEZI AICI PREMIILE OBȚINUTE!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Instanţe sufocate de cererile de liberare condiţionată ale deţinuţilor. S-a triplat numărul de la intrarea în vigoare a recursului compensatoriu

astăzi, 13:20
98

Până la modificările legislative în jur de 10 procese de liberări condiţionate erau pe fiecare şedinţă de judecată la Judecătoria Botoşani. Din data de 19 octombrie, când a...

Doi candidaţi pentru unul dintre cele mai bine plătite posturi de la Spitalul Mavromati

astăzi, 13:14
659

Postul de medic specialist la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, scos la concurs de Spitalul Judeţean Mavromati, este râvnit de doi candidaţi.Ambele dosare depuse în vederea p...

Tineri găsiţi plini de sânge pe un câmp din comuna Blândeşti! Poliţia a deschis o anchetă!

astăzi, 12:39
2222

Cei doi, de 24 şi 26 de ani, lucrau la o stână şi au fost agresaţi în noaptea de miercuri spre joi. Au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati unde...