PREMIERA: "O noapte nebuna, nebuna", la Teatrul Eminescu!

PREMIERA: "O noapte nebuna, nebuna", la Teatrul Eminescu!
Teatrul Mihai Eminescu din Botoşani vă invită duminică, 16 mai 2010, ora 19.00, în Sala Mare, la premiera spectacolului "O noapte nebună, nebună", după un de text de Ray Cooney.
 
Spectacolul este o adaptare după textul lui Ray Cooney, renumit actor şi dramaturg englez, supranumit "Feydeau al Angliei", apreciat atât de public, cât şi de critica de specialitate, fapt recompensat prin acordarea titlului de Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic, informeaza un comunicat al Teatrului Mihai Eminescu Botosani.

Comedia "O noapte nebună, nebună" poate fi considerată, în egală măsură, o farsă, o comedie de moravuri, o satiră politică, dar şi toate acestea la un loc, fără a ştirbi cu nimic din calităţile vreuneia dintre cele trei.

Răsturnările de situaţie, încurcătura de minciuni, acumularea de personaje-surpriză, rafinamentul comicului de limbaj, contrastul dintre adevărata faţă a protagoniştilor şi ceea ce se consideră ei a fi, multitudinea de tipologii – toate converg spre o succesiune ameţitoare de situaţii comice, fapt ce contribuie la realizarea unei comedii savuroase în viziunea regizorului Alexandru Vasilache.

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, costumele sunt realizate de Alina Dincă, iar coregrafia aparţine Victoriei Bucun.

Din distribuţie fac parte actorii Volin Costin, Ioan Creţescu, Andreea Moţcu, Mihai Donţu, Petronela Chiribuţă, Sorin Ciofu, Narcisa Vornicu, Cristina Ciofu şi Cezar Amitroaei.
 
PREŢ BILET - 15  LEI PENTRU TOATE CATEGORIILE DE PUBLIC 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
35

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
148

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
705

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...