PREMIERA: "Danila Prepeleac" va asteapta, duminica, la Teatrul Vasilache!

PREMIERA: "Danila Prepeleac" va asteapta, duminica, la Teatrul Vasilache!
Teatrul Vasilache va invita duminica, de la orele 11.00 si 12.30, la ultima premiera a acestui an: "Danila Prepeleac", după Ion Creanga, adaptare și regia Valentin Dobrescu.

Distribuția: Claudiu Gălățeanu, Aurica Dobrescu, Mihaela Ștempel, Florin Iftode, Marius Rusu, Anamaria Chelaru.

"Povestea a fost montata de doua ori pana acum in Teatrul Vasilache, ultima data acum vreo 20 de ani. De aceasta data incercam un spectacol putin retro, cu papusi bibabo si vaiang, si actori pe viu", a precizat regizorul Valentin Dobrescu.

In aceeași zi, la ora 12 are loc vernisajul expoziției de fotografie cu imagini din spectacolul Danila Prepeleac. Fotografiile sunt executate de către Popic (Dumitru Brehuiescu).

Pretul unui bilet este 10 lei de persoana.

Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" Botosani a stabilit repertoriul pentru anul 2012, piesele de teatru fiind stabilite de către populația municipiului Botoșani, în urma unei cercetări sociologice.

Premierele anului 2012 sunt următoarele:
-28 aprilie 2012 – "Povestea celor trei purceluși" – regia Valentin Dobrescu
-30 iunie 2012 - "Peștișorul de aur" – regia Marius Rogojinschi
-30 septembrie 2012 – "Ursul păcalit de vulpe" – regia Valentin Dobrescu
-24 noiembrie 2012 - "Tinerețe fără bătrânețe și viata fără de moarte" – regia Marius Rogojinschi

Totodată, Teatrul Vasilache Botoșani își face cunoscuta prezenta, în perioada 28-30 noiembrie 2011, la FESTIVALUL INTERNAŢIONAL AL TEATRULUI DE ANIMAŢIE "BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECŢIE", ediția a VII-a, 2011, organizat de către Teatrul de Animație ŢĂNDĂRICĂ București. Teatrul Vasilache Botoșani va prezenta spectacolul "La circ, în regia lui Florin Iftode și Claudiu Gălățeanu.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
46

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
109

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
201

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...