Premieră la Cinema Unirea, cu Vlad Ivanov așa cum nu l-ai mai văzut!

Premieră la Cinema Unirea, cu Vlad Ivanov așa cum nu l-ai mai văzut!

Cinematograful Unirea anunță pentru acest început de weekend o premieră care îl aduce pe marele ecran pe botoșăneanul Vlad Ivanov, într-un film care a stârnit deja numeroase controverse.

De la ora 14.00, BARBIE IN AVENTURA SPATIALA. Regia Michael Goguen, cu Erica Lindbeck, Laura Post

Barbie este o prințesă cosmică ce zboară cu nava ei spațială într-un univers îndepărtat, avându-l alături pe cățelușui ei devotat și adorabil, Pupcorn. Într-o zi, totul se schimbă, când strălucirea stelelor începe să pălească, și dansul lor prin univers să încetinească. Barbie pleacă, așadar, pe o nouă planetă minunată pentru a se alătura unei echipe speciale de salvare, cu o misiune extraordinară: să salveze stelele.

De la ora 16.00 - PE CALEA LACTEE. Regia Emir Kusturica, cu Emir Kusturica, Monica Bellucci, Sloboda Micalovic

Primăvară în vremea războiului. În fiecare zi, un vânzător de lapte trece linia frontului, călare pe un măgar, păcălind gloanțele pentru a putea duce mult așteptatele bidoane pline soldaților. Binecuvântat cu noroc pentru a-și putea duce la capăt misiunea în fiecare dimineață, iubit de o femeie frumoasă din sat, lăptarul pare să aibă un viitor liniștit... până când sosirea unei misterioase italience îi întoarce viața pe dos.

La ora 18.00 va rula BUN VENIT IN GERMANIA. Regia Simon Verhoeven, cu Senta Berger, Heiner Lauterbach

O familie înstărită din München oferă găzduire unui refugiat, Diallo din Nigeria. Acesta îşi face curând prieteni printre membrii familiei, dar prezenţa lui este o adevărată provocare, mai ales când vine vorba de rasism, birocraţie sau suspiciuni de acte de violenţă.

Ultimul film al serii începe la ora 20.00 - UN PAS IN URMA SERAFIMILOR. Regia Daniel Sandu, cu Stefan Iancu, Vlad Ivanov, Cristian Bota, Toto Dumitrescu

Filmul spune povestea lui Gabriel, un adolescent care își dorește să devină preot și intră într-un seminar teologic ortodox. Inițial încearcă să se adapteze mediului, dar în cele din urmă își dă seama că sistemul este complet corupt și abuziv; nu după multă vreme, el și alți trei colegi sunt etichetați de consiliul școlii drept elevi-problemă. Prinși în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, și un profesor laic viclean și corupt, elevii învață că minciuna, furtul, manipularea și trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să și le însușească pentru a rezista în seminar. 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...