Premiera la Cinema Unirea, cu Stela Popescu in rol principal! VIDEO

Premiera la Cinema Unirea, cu Stela Popescu in rol principal! VIDEO
Vineri, 19 aprilie, de la ora 19.00, la Cinema Unirea Botosani, apreciata actriţă Stela Popescu îşi va încânta fanii cu un rol principal în comedia "Mamaia".

După aproape 20 de ani de când apărea pe marile ecrane în comedia românească "A doua cădere a Constantinopolului", în regia lui Mircea Mureşan, unde îi avea parteneri pe actorii Alexandru Arşinel, Jean Constantin şi Dem Rădulescu, legendara actriţă Stela Popescu ne va demonstra, că îi este accesibil orice rol. Chiar şi al unei pensionare, Matilda, în stare să ţină piept afaceristului imobiliar care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Un film în regia lui Jesus del Cerro, având o distribuţie de excepţie - alături de Stela Popescu, veţi întâlni alţi trei actori consacraţi, Valentin Teodosiu, Adrian Văncică şi Ion Dichiseanu.

Vor aduce un plus de vitalitate câţiva tineri actori - Mădălina Anea, Paul Diaconescu, Cosmin Natanţicu şi Cătălin Neamţu.

"Mamaia"
Regia Jesús del Cerro
Cu Stela Popescu, Valentin Teodosiu, Mădălina Anea

Scenariul lui Collin Blair, după o idee a lui Bogdan Mirică, spune povestea bătrânei Matilda (Stela Popescu), nevoită să țină piept unui afacerist feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe mansarda ei. Tănase (Valentin Teodosiu), un individ fără scurpule și constiință, și-a construit întreaga avere înșelând persoanele în vârstă și luându-le apoi casele. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase recurge la cele mai josnice metode de evacuare, totuși simpatica doamnă nu numai că e foarte hotărâtă, dar e și foarte creativă în felul în care își apără proprietatea. De partea ei se afla o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni, mulți colegi și o doză foarte mare de noroc.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației întreabă - elevii, părintii și dascălii răspund. VEZI chestionarul la care se așteaptă răspuns până pe 24 ianuarie!

astăzi, 07:33
32

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza, pana in 24 ianuarie, o consultare publica, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului scolar 2018-2019, anunta News.ro. Demersu...

Câte grade vor fi în weekend la Botoșani!

astăzi, 07:07
124

Iarna a pus stapanire pe Romania si isi face simtita prezenta pe multe dintre drumurile tarii, unde zeci de masini au stat blocate ore bune in troiene.Ninsorile vor continua si vineri, in mai mult...

Scandal într-o comună din Botoşani, de la deszăpezire! Primarul, ameninţat cu plângere penală

astăzi, 07:01
3842

Primarul este acuzat că a curăţat doar unele străzi, în funcţie de interes, drept urmare oamenii s-au dus revoltaţi la Primăria Santa Mare. Acolo primarul ar fi jignit un cetăţean,...