Premiera la Cinema Unirea, cu Stela Popescu in rol principal! VIDEO

Premiera la Cinema Unirea, cu Stela Popescu in rol principal! VIDEO
Vineri, 19 aprilie, de la ora 19.00, la Cinema Unirea Botosani, apreciata actriţă Stela Popescu îşi va încânta fanii cu un rol principal în comedia "Mamaia".

După aproape 20 de ani de când apărea pe marile ecrane în comedia românească "A doua cădere a Constantinopolului", în regia lui Mircea Mureşan, unde îi avea parteneri pe actorii Alexandru Arşinel, Jean Constantin şi Dem Rădulescu, legendara actriţă Stela Popescu ne va demonstra, că îi este accesibil orice rol. Chiar şi al unei pensionare, Matilda, în stare să ţină piept afaceristului imobiliar care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Un film în regia lui Jesus del Cerro, având o distribuţie de excepţie - alături de Stela Popescu, veţi întâlni alţi trei actori consacraţi, Valentin Teodosiu, Adrian Văncică şi Ion Dichiseanu.

Vor aduce un plus de vitalitate câţiva tineri actori - Mădălina Anea, Paul Diaconescu, Cosmin Natanţicu şi Cătălin Neamţu.

"Mamaia"
Regia Jesús del Cerro
Cu Stela Popescu, Valentin Teodosiu, Mădălina Anea

Scenariul lui Collin Blair, după o idee a lui Bogdan Mirică, spune povestea bătrânei Matilda (Stela Popescu), nevoită să țină piept unui afacerist feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe mansarda ei. Tănase (Valentin Teodosiu), un individ fără scurpule și constiință, și-a construit întreaga avere înșelând persoanele în vârstă și luându-le apoi casele. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase recurge la cele mai josnice metode de evacuare, totuși simpatica doamnă nu numai că e foarte hotărâtă, dar e și foarte creativă în felul în care își apără proprietatea. De partea ei se afla o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni, mulți colegi și o doză foarte mare de noroc.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
52

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
348

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
88

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...