Premiera la Cinema Unirea: AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR!

Premiera la Cinema Unirea: AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR!
Inca o premiera la Cinema Unirea, la doar o saptamana dupa ce filmul "Francesca" a adus in sala sute de spectatori, cei mai multi atrasi de prezenta la Botosani a protagonistei filmului, Monica Birladeanu, insotita de regizorul Bobby Paunescu!

Incepand cu data de 13 noiembrie, botosanenii vor avea prilejul de a urmari premiera filmului "Amintiri din epoca de aur", in regia lui Cristian Mungiu, un nume extrem de bine situat in cinematografia romaneasca si cea mondiala.

Premiera va avea loc vineri, de la ora 19.00, filmul ruland la Cinema Unirea in perioada 13-19 noiembrie, de la orele 15.00 si 19.00.

Tot la Cinema Unirea este anuntat si filmul "Numere fatale", cinefilii putand urmari pelicula in perioada 13-17 noiembrie, de la orele 13.00 si 17.00, iar sambata si de la ora 21.00.

"Amintiri din Epoca de Aur" ecranizeaza cele mai cunoscute legende urbane din Romania anilor `80, recuperand umorul care i-a ajutat pe romani sa supravietuiasca perioadei.

Povestile Amintirilor isi propun sa recupereze amanuntele uitate din copilaria celor care s-au nascut ca decretei si care traiesc astazi cu nostalgia obiectelor, muzicii si obiceiurilor tineretii lor: cantatul imnului la inceputul orelor, lozincile scandate la trecerea coloanelor oficiale, fericirea de a avea o banana de Craciun, incercarea de a economisi monezi de un leu si trei lei la borcan, vandutul sticlelor goale pentru bani de buzunar si multe altele.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
30

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
64

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
174

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...