PREMIERA: Adrian Tapciuc vine cu "Flori, filme, fete sau baieti" la Teatrul Mihai Eminescu!

PREMIERA: Adrian Tapciuc vine cu "Flori, filme, fete sau baieti" la Teatrul Mihai Eminescu!
Botosanenii sunt invitati sambata, 3 decembrie, de la ora 19.00, la ultima premiera din acest an a Teatrului Mihai Eminescu Botosani.

Actorul Adrian Tapciuc revine in teatrul botosanean in calitate de regizor, cu spectacolul "Flori, filme, fete sau băieţi", de Mimi Brănescu.

Spectacolul, care se va desfasura in Sala Atelier, este o comedie care aduce in atentia publicului cliseele vietii si alegerile pe care oamenii le fac, uneori din joaca.

Preţul unui bilet este de 15 lei.

Adrian Tapciuc, actor angajat al Teatrului Mihai Eminescu, este cunoscut in special prin activitatea sa in domeniul televiziunii, in trustul Media Pro, unde a regizat mai multe seriale, a participat, in calitate de producator sau concurent, la diverse emisiuni de succes.

Pentru publicul botosanean, Adrian Tapciuc ramane personajul Fundulea din "Visul unei nopti de vara", un spectacol al Colegiului National "A.T.Laurian", in regia lui Volin Costin si coregrafia Victoria Bucun, un produs artistic foarte apreciat, in 2003, la festivalurile de gen din intreaga tara. Rolul Fundulea i-a revenit tot lui Adrian Tapciuc si 5 ani mai tarziu, cand spectacolul a fost montat de Teatrul Mihai Eminescu, in aceeasi regie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sportivii de la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team din Botoșani, premiați la Cupa României la Taekwondo WT! FOTO

Marţi, 21 Noiembrie 2017
330

În perioada 17-18 noiembrie 2017 s-a desfășurat, în incinta Sălii Polivalente din municipiul Brașov, Competiția Națională Cupa României la Taekwondo WT pentru copii, juni...

OFICIAL: DNA a pus sechestru pe toata averea lui Dragnea, pentru a recupera 127 milioane de lei!

Marţi, 21 Noiembrie 2017
591

DNA a anuntat oficial, marti seara, ca a pus sechestru pe toata averea lui Liviu Dragnea, pentru a recupera prejudiciul de 127 de milioane de lei din dosarul Tel Drum.Un comunicat al procurorilor ...

Patru elevi botoşăneni au participat la un concurs naţional de matematică-fizică

Marţi, 21 Noiembrie 2017
496

În perioada 17– 19 noiembrie 2017, la Bacău, s-a desfășurat Concursul Național de matematică-fizică ”Vrânceanu-Procopiu”.”Vrânceanu-Procopiu” ...