PREMIERA: Adrian Tapciuc vine cu "Flori, filme, fete sau baieti" la Teatrul Mihai Eminescu!

PREMIERA: Adrian Tapciuc vine cu "Flori, filme, fete sau baieti" la Teatrul Mihai Eminescu!
Botosanenii sunt invitati sambata, 3 decembrie, de la ora 19.00, la ultima premiera din acest an a Teatrului Mihai Eminescu Botosani.

Actorul Adrian Tapciuc revine in teatrul botosanean in calitate de regizor, cu spectacolul "Flori, filme, fete sau băieţi", de Mimi Brănescu.

Spectacolul, care se va desfasura in Sala Atelier, este o comedie care aduce in atentia publicului cliseele vietii si alegerile pe care oamenii le fac, uneori din joaca.

Preţul unui bilet este de 15 lei.

Adrian Tapciuc, actor angajat al Teatrului Mihai Eminescu, este cunoscut in special prin activitatea sa in domeniul televiziunii, in trustul Media Pro, unde a regizat mai multe seriale, a participat, in calitate de producator sau concurent, la diverse emisiuni de succes.

Pentru publicul botosanean, Adrian Tapciuc ramane personajul Fundulea din "Visul unei nopti de vara", un spectacol al Colegiului National "A.T.Laurian", in regia lui Volin Costin si coregrafia Victoria Bucun, un produs artistic foarte apreciat, in 2003, la festivalurile de gen din intreaga tara. Rolul Fundulea i-a revenit tot lui Adrian Tapciuc si 5 ani mai tarziu, cand spectacolul a fost montat de Teatrul Mihai Eminescu, in aceeasi regie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Agenția de Plăți anunță: Începem controalele în ferme!

astăzi, 07:56
70

Exploatațiile tinerilor fermieri, la control! Începutul de an aduce un val de verificări în exploatațiile agricole, anunță Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).Mai exact...

Literatura - aşteptarea lui Dumnezeu ca musafir la masă

astăzi, 07:25
48

Theodor Damian este un nume cunoscut românilor din diaspora americană şi din ţară pentru multiplele domenii în care profesează. Pe lângă faptul că este preot în Astoria,...

Ei sunt cei mai buni șahiști din județul Botoșani! FOTO

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1315

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Academia Olimpică Română, Filiala Botoşani, au organizat la sfâr...