PREMIERA: Adrian Tapciuc vine cu "Flori, filme, fete sau baieti" la Teatrul Mihai Eminescu!

PREMIERA: Adrian Tapciuc vine cu "Flori, filme, fete sau baieti" la Teatrul Mihai Eminescu!
Botosanenii sunt invitati sambata, 3 decembrie, de la ora 19.00, la ultima premiera din acest an a Teatrului Mihai Eminescu Botosani.

Actorul Adrian Tapciuc revine in teatrul botosanean in calitate de regizor, cu spectacolul "Flori, filme, fete sau băieţi", de Mimi Brănescu.

Spectacolul, care se va desfasura in Sala Atelier, este o comedie care aduce in atentia publicului cliseele vietii si alegerile pe care oamenii le fac, uneori din joaca.

Preţul unui bilet este de 15 lei.

Adrian Tapciuc, actor angajat al Teatrului Mihai Eminescu, este cunoscut in special prin activitatea sa in domeniul televiziunii, in trustul Media Pro, unde a regizat mai multe seriale, a participat, in calitate de producator sau concurent, la diverse emisiuni de succes.

Pentru publicul botosanean, Adrian Tapciuc ramane personajul Fundulea din "Visul unei nopti de vara", un spectacol al Colegiului National "A.T.Laurian", in regia lui Volin Costin si coregrafia Victoria Bucun, un produs artistic foarte apreciat, in 2003, la festivalurile de gen din intreaga tara. Rolul Fundulea i-a revenit tot lui Adrian Tapciuc si 5 ani mai tarziu, cand spectacolul a fost montat de Teatrul Mihai Eminescu, in aceeasi regie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
764

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1194

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
253

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...