Povestile de la Bojdeuca - CONCURS PENTRU MARI SI MICI

Povestile de la Bojdeuca - CONCURS PENTRU MARI SI MICI

 BOJDEUCA ION CREANGA, din Iasi  

Muzeul Literaturii Romane Iasi, in colaborare cu Uniunea Scriitorilor - filiala Iasi, organizeaza la Muzeul "Ion Creanga" (Bojdeuca), in zilele de 17-18 aprilie 2010, editia a XVII-a a Concursului National "Ion Creanga" de creatie literara - Povesti.

La acest concurs pot participa, indiferent de varsta, creatorii care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor (inclusiv din Basarabia si Bucovina, precum si romanii care traiesc pe toate meridianele).

Manuscrisele (maximum 15 pagini), dactilografiate la 2 randuri, in 5 exemplare, vor fi insotite de un motto. Numele autorului, varsta, adresa, numarul de telefon se vor afla intr-un plic sigilat, pe care va fi scris acelasi motto si mentiunea "Pentru Sectiunea copii" sau "Pentru Sectiunea adulti".

Textele care nu se vor incadra acestor rigori nu vor fi luate in consideratie.

Concurentii vor expedia lucrarile pana la data de 27 martie 2010 (data postei) pe adresa: Muzeul "Ion Creanga" (Bojdeuca), str. Simion Barnutiu, nr. 4, Iasi, cod 700118, tel. 0747499488 sau 0232-272944.

Juriul, format din membri ai Uniunii Scriitorilor din Romania, va acorda premiile in ziua de 18 aprilie 2010, in cadrul manifestarilor organizate de Muzeul Literaturii Romane Iasi, la implinirea a 92 de ani de la inaugurarea Bojdeucii ca prim muzeu literar memorial din Romania.

Povestile premiate la aceasta editie vor fi publicate in volumul XII "Povestile de la Bojdeuca", ce va fi lansat in aprilie 2011.

Va fi lansat volumul XI "Povestile de la Bojdeuca", in care vor fi prezenti autorii premiati la editia din anul 2009.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22
34

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
156

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
249

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...