POVESTEA bunicului care si-a revazut nepotii de sarbatori, intr-un spectacol plin de magie si emotie al Grupului "Cheia Sol" - FOTO, VIDEO
FOTOREPORTAJ!

POVESTEA bunicului care si-a revazut nepotii de sarbatori, intr-un spectacol plin de magie si emotie al Grupului "Cheia Sol" - FOTO, VIDEO

   Ionut Tabultoc

Magia sarbatorilor de iarna a pus stapanire, duminica seara, pe Casa Tineretului din municipiul Botosani, acolo unde membrii Grupului "Cheia Sol" ne-au amintit de povestile spuse de bunici la gura sobei. Emotie, cadouri, muzica, surprize si poveste, acestea sunt cuvintele care ar descrie perfect spectacolul de Craciun oferit de micii artisti botosaneni.

Povestea pusa in scena in acest an de cei 30 de membri ai grupului muzical este cea a unui bunicut, interpretat de actorul Marius Rusu, care a avut parte de un cadou minunat cu ocazia Craciunul, oferit de Zana Iarna, acela de a-si revedea nepotii dupa multi ani. 

Ramas singur in casa, bunicutul nostru era foarte trist pentru ca atat copiii sai, cat si nepotii l-au uitat si nu-l mai viziteaza nici macar de sarbatori. Nu a avut chef nici macar sa impodobeasca bradul, pana cand a aparut Zana Iarna, cea care si-a adus in ajutor doi clopotei, iar impreuna cu acestia i-au indeplinit bunicului dorinta de Craciun. 



Rand pe rand, nepotii au intrat in casa batranului si i-au oferit in dar cate o melodie. Alexandra Cojocariu, Diana Subran, Mara Penciuc, Elena si Georgiana Gradinariu, Ioana Balan, Sofia si Eva Maria Turcanu, Alesia Pantoc, Mariuca Stan-Muraru, Bianca Apetrei, Anysia Ivasciuc sunt nepotii cei mai mici, incepatori in tainele muzicii, ei fiind primii care l-au colindat pe batranel. 

A urmat apoi primul moment emotionant al serii, atunci cand nepotii mai mari si-au colindat bunicul cu piesa "O veste am adus" (VIDEO - min 46:40), interpretata de Lucia Luca, Andreea Rotariu, Alexandra Puscasu, Diana Mic, Ayleen Ivasciuc, Patricia Sovan, Anamaria Apetrei, Georgiana Zbant, Andreea Albu, Cezara Noroc, Larisa Ailoaie, Andreea Prisacariu, Tudor Moldovanu, Ana Lheea Arcalianu, Oana Tabultoc si Amalia Hrom.


Cel de-al doilea moment emotionant a avut loc atunci cand surorile Ayleen si Anysia Ivasciuc (foto sus) i-au oferit un cadou muzical bunicului din poveste, dar si celui din viata reala, pe care l-au chemat pe scena. Vizibil emotionat si cu ochii in lacrimi, bunicul Constantin a ascultat cu mare atentie melodia "M-asteapta bunicu-n poarta".(VIDEO - min 01:09:34) 

Surprizele nu s-au oprit aici, pentru ca Larisa Ailoaie (foto jos) si-a luat prin surprindere tatal, aflat in sala, pe care l-a invitat pe scena pentru a canta impreuna piesa "O iarna atat de frumoasa", cantec pe care cei doi l-au cantat in iarna anului 2014. Cu un nod in gat si cu inima ce batea foarte tare, tatal Larisei a acceptat provocarea, in aplauzele celor prezenti in sala Casei Tineretului. (VIDEO - min 01:36:35)


Pe finalul povestii si-a facut aparitia si Mos Craciun, cel care a indeplinit bunicului si ultima dorinta, cea de a-si vedea si nepotii cei mai mari, Costinel Balan si Miruna Buza, pe care nu-i mai vazuse de cand erau mici si au pasit pentru prima data in Grupul Cheia Sol.

Batranelul cu barba alba care a venit cu sania de la Polul Nord nu a intrat poveste cu mana goala, venind cu tolba plina de daruri pentru cei 30 de nepoti, dar si pentru cea care a scris scenariul si care i-a pregatit pe copii, prof. Oana Puscasu



GALERIE FOTO:







































































































 

 

Spune-ne opinia ta