Pianisti ai Scolii Populare de Arta Botosani, premiati la Iasi!

Pianisti ai Scolii Populare de Arta Botosani, premiati la Iasi!
La sfârşitul  săptămânii trecute, pe 5 mai 2012, copiii care frecventează secţia Pian a Şcolii Populare de Arte Botoşani au participat la Concursul Internaţional de Interpretare Vocală şi Instrumentală "Ofranda sunetului", organizat la Iaşi si ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a ediţie.

Copiii, pregătiţi de prof. Natalia Gheorghiţă, şi-au demonstrat talentul în faţa juriului şi a publicului şi au fost răsplatiţi cu diplome. Astfel, Pîjin Grigorie–anul II, a obtinut Premiul II, iar Vamanu Nicolae Constantin–anul IV aobtinut Premiul III.

"Doamna profesoară Natalia Gheorghiţă a fost de asemenea răsplatită cu Diploma de Excelenţă pentru merite deosebite în descoperirea, pregătirea, promovarea şi încurajarea elevilor în domeniul artistic. Mentionăm că aceşti cursanţi frecventează această secţie extracurricular, cu atât mai mult sunt de apreciat aceste distincţii obţinute, precum şi calitatea deosebită a cadrului didactic îndrumător", a precizat Liviu Andronic, directorul Scolii Populare de Arta Botosani. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
598

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
964

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
71

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...