Petrece o zi "La bunici", alaturi de actorii Teatrului Vasilache! - VIDEO

Petrece o zi "La bunici", alaturi de actorii Teatrului Vasilache! - VIDEO
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" vă invită duminică, 16 mai, să vizionaţi spectacolul
"La bunici", un scenariu colectiv inspirat din "Dumbrava minunată", de Mihail Sadoveanu.

Lizuca pleacă la bunicii ei împreună cu câinele Patrocle. De ea se ţine şi gânsacul pe care l-a botezat cu numele Căţelu, tocmai pentru că merge mereu după ea la fel ca un câine.

"La drum, la drum să pornim chiar acum,/ alăturaţi mereu, mereu şi la bine şi la greu. Ham, Ham de nimeni teamă n-am,/ eu sunt voinic şi sunt isteţ şi sperii chiar şi un porc mistreţ", cântă câinele Patrocle.

Să vedem însă dacă va fi la fel de curajos când va ajunge noaptea în dumbravă. Se vor speria de bursuc sau vor fi ocrotiţi de Zâna Bună?

"Un spectacol antrenant după o poveste cunoscută de toţi copiii, în regia lui Valentin Dobrescu şi scenografia lui Mihai Pastramagiu, pe muzica lui Constantin Panaite. Duminica viitoare, pe 23 mai, deoarece este zi liberă pentru sărbătoarea creştină de Rusalii, la Teatrul "Vasilache" nu vom avea programat niciun spectacol. Aşa că, dragi copii, vă aşteptăm duminica aceasta la ora 11.00 sau 12.30 să-i însoţim pe cei trei eroi, Lizuca, Patrocle şi Căţelu "LA BUNICI" şi nu uitaţi să aduceţi desenele de la "Capra cu trei iezi" pentru concursul "Desenează spectacolul". Numai aşa veţi primi invitaţii la spaţiul de joacă de la Anastasia Kids", aminteste Mihaela Nistorica, director adjunct in cadrul Teatrului pentru Copii si tineret Vasilache Botosani.
 
Din distribuţie fac parte actorii: Mihaela Ştempel, Marius Rusu, Aurica Dobrescu, Ibica Leonte,  Tudor Rotaru şi Ramona Hriscu. 

 
Rezervări – de luni până vineri -  la telefon  0756084651/0231.514353
şi la adresa teatrulvasilache@yahoo.com
Preţul unui bilet de intrare este 5 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
128

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
94

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
87

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...