Pe ce (nu) dau banii botosanenii - SEARA MAGICA CU COMPACT! - FOTO

Pe ce (nu) dau banii botosanenii - SEARA MAGICA CU COMPACT! - FOTO

 Seara magica cu Compact!  

Obisnuiti cu spectacolele oferite gratis, botosanenii ocolesc concertele marilor solisti! Chiar daca un playback bine platit din banii comunitatii nu se va compara nicodata cu un concert Compact. Fanii sunt insa cei care, indiferent de criza financiara, de vreme rea sau alte suparari, vin la intalnirea cu muzica buna. Iar cumpararea unui bilet devine, astfel, un gest de firesc respect fata de artist si munca lui.


Preturi cat de cat acceptabile, intre 20 si 40 de lei biletul, astfel ca sala Teatrului Mihai Eminescu a fost mai degraba "aerisita": nici plina, nici goala. Se poate spune ca a fost un concert pentru fani, multi dintre spectatori fiind trecuti de 30 de ani, chiar 40 si mai bine.       





"Acesta este un turneu in care suntem implicati si ca artisti si ca organizatori… Nu avem sponsori, nu ne ajuta nimeni in acest sens. Vrem sa aratam ca un artist trebuie sa iasa si pe vreme buna si pe vreme rea sa arate ca inca mai crede in ceea ce face. Publicul se castiga prin atitudine, muzica si creatie de catre artist", spun membrii trupei Compact despre acest turneu.

"Lumea asta e nebuna"


In deschiderea concertului a cantat folkistul Adrian Sarmasan, care timp de 40 de minute a adus pe scena cantece proprii, dar si din repertoriul national si international. Un moment care a starnit la inceput nedumerirea, apoi consternarea si amuzamentul publicului, a fost prezenta pe scena a unei spectatoare care, sub pretextul initial ca face fotografii, a inceput prin a se maifesta aproape obscen, ajungand la un moment dat sa ia microfonul de pe stativ, pregatita sa cante impreuna cu solistul. Intrucat Adrian Sarmasan canta "Lumea asta e nebuna", totul "a picat ca o manusa", dupa cum s-a exprimat artistul. Spectatorarea a fost coborata de pe scena de oamenii de ordine, fiind atent supravegheata pe intreg parcursul spectacolului. 



"Cantec pentru prieteni!"

"In ziua de azi, cand atatea vedete se dovedesc a fi iluzii, care cum vin – asa si pleaca, fara a lasa in urma lor macar un refren care sa iti aminteasca de ele … vrem sa aratam si celor mai tineri ca nu am pacalit niciodata pe nimeni. Am iesit la rampa intotdeauna cinstit, onest, cu respect fata de cei care vin sa ne vada". Iar publicul, si cel de la Botosani in aceeasi masura, a simtit si respectat acest lucru. 



Paul Ciuci, solistul trupei Compact, a fost impresionat de spectatori, de faptul ca publicul cunostea toate piesele, de bucuria de a canta si aplauda. "O noapte si-o zi", "Trenul pierdut", "Fata din vis", "Cantec pentru prieteni" au ridicat in picoare sala, multi traind alaturi de trupa preferata anii de aur ai rockului romanesc.



Concertul Compact de la Botosani a fost o seara cu muzica live si aplauze, cu manifestari sincere ale unor oameni care nu asteapta sa iasa in strada la serbarile verii, berii, micilor si placintelor, pentru a aplauda muzica pe care o iubesc!  



 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
56

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
102

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
134

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...