Oana Tabultoc a cucerit Israelul FOTO, VIDEO

Oana Tabultoc a cucerit Israelul FOTO, VIDEO
In perioada 2-6 mai 2012 a avut loc in Israel Festivalul International de Muzica si Dans "Red Sea Joy`s", acolo unde si Romania a avut o reprezentanta. Este vorba despre micuta Oana Tabultoc, in varsta de 11 ani, care a fost chemata de israelieni dupa ce i-a cucerit la un concurs din Macedonia.

Concursul s-a desfasurat in Eilat, cel mai sudic oras al Israelului, situat in nordul Golfului Aqaba la Marea Rosie. Eilatul este un oras-port, construit pe o fasie ingusta de pamant, intre muntii Sinaiului, desertul Arava si Marea Rosie.

Inainte de startul oficial la festivalului, botosaneancei i s-a cerut sa cante piesa "Vis de tigan", organizatorii urmarind initial melodia pe Youtube.

Pe 3 mai a avut loc deschiderea oficiala, o parada cu toti participantii (peste 1.000) din Ucraina, Kazakstan, Rusia, Israel, Macedonia, Letonia, Bulgaria si bineinteles Romania. Parada a inceput din centrul orasului si s-a oprit in fata unui luxos hotel aflat pe plaja Marii Rosii. Acolo, Oana Tabultoc a interpretat in aer liber piesa "Satra in asfintit".

"La parada a fost foarte frumos. Aveam tricolorul in mana si veneau romanii sa faca poze cu mine pentru ca vedeau steagul. M-am intalnit cu persoane din Pitesti, Timisoara, dar si Constanta", a spus Oana.

In urmatoarea zi toti participantii au fost dusi sa viziteze celebra fabrica de diamante si perle din Eilat, "Eilat Stone", acolo unde micuta botosaneanca nu a incetat sa-i incante pe israelieni. A interpretat acapela piesela "Norocul meu e mama mea" si "Sirba de demult", fiind rasplatita de directorul fabricii cu un minunat colier cu perle negre si albe.

In aceeasi zi a inceput si concursul propriu-zis, botosaneanca interpretand  melodia "Vioara", obtinand titlul de "Diplomat 1" in cadrul Galei Laureatilor.

"A fost cel mai frumos concurs la care am participat. Oameni calzi si primitori, iar orasul Eilat este unul dintre cele mai frumoase statiuni, merita vizitat. Vreau sa le multumesc parintilor, dar si celorlalte persoane din Botosani care m-au ajutat sa ajung in Israel", a mai spus Oana Tabultoc.
 







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
41

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
17

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...

Toți profesorii corectori de la Evaluarea Națională și BAC 2024 vor fi în centre de evaluare, nu vor mai evalua de acasă, anunță Ligia Deca

astăzi, 13:36
77

Profesorii corectori de la Evaluarea Națională și examenul național de Bacalaureat 2024 vor fi în centre de examen, nu vor mai putea evalua lucrările elevilor de acasă, așa cum s-a î...