O soacră și trei nurori fac spectacol pentru copiii botoșănenilor, în acest weekend

O soacră și trei nurori fac spectacol pentru copiii botoșănenilor, în acest weekend

Echipa Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani îi invită pe botoșăneni, duminică,  8 martie a.c., de la orele 11:00 și 12:30, la spectacolul „Soacra cu trei nurori“, o adaptare după Ion Creangă. Regia artistică este semnată de către Mihai Donţu, iar scenografia de Mihai Pastramagiu.

În distribuția spectacolului sunt: Marius Rusu, Andreea-Elena Popovici, Antonia Scutaru, Renata Voloşcu, Florin Iftode, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu.

Preţul biletului este de 12 lei.

„Cu această ocazie vă invităm să vă cumpăraţi bilete pentru spectacolele lunii martie. Totodată vă aducem la cunoştinţă că sunt puse în vânzare şi bilete online pentru spectacolele duminicale prezentate de Teatrul pentru Copii si Tineret „Vasilache”. Pentru confortul dumneavoastră puteţi achiziţiona bilete online de acasă, de la Carrefour - infopoint, cât şi din librăriile Cărtureşti. Pentru achiziţionarea biletelor online vă recomandăm să accesaţi linkul https://www.myticket.ro/evenimente?s=vasilache. De asemenea puteţi accesa şi site-ul Teatrului Vasilache şi să accesaţi secţiunea Cumpără bilet http://www.teatrulvasilache.ro/”, precizează reprezentanții instituției.

De asemenea, se pot face şi rezervări, de luni până vineri, la telefonul 0756.084.651.

Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să le achiziționați până atunci.

Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
59

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
64

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
62

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...