O botoșăneancă, la câteva sutimi de câștigarea trofeului la Festivalul "Neghiniță" de la Bacău

O botoșăneancă, la câteva sutimi de câștigarea trofeului la Festivalul "Neghiniță" de la Bacău

Karina Todireanu

O botoșăneancă a urcat pe prima treaptă a podiumului, la un festival desfășurat în weekend la Bacău, ea câștigând Premiul I la categoria 10 - 11 ani.

Copila de numai 10 ani a fost la doar câteva sutimi de cel care a câștigat trofeul celei de-a IV-a ediții a Festivalului national de teatru, muzica si dans "Neghiniță" de la Bacău.

Este vorba despre Karina Todireanu, elevă a Liceului de Artă "Ștefan Luchian" din Botoșani, deținătoare a mai multor premii obținute în festivalurile la care a luat parte.

Karina Todireanu se pregătește cu profesoara Anca Apetroaie de la Iași și a concurat la festivalul de la Bacău la secțiunea muzică ușoară.

După interpretarea piesei din concurs, tânăra a obținut 6 note de 10 și două note peste 9.

Festivalul a fost organizat de Fundatia Teatrală Neghiniță și Consiliul Județean Bacău. Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul Bacovia din Bacău.
  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se fură din banii pacienților și de ce ajunge statul să plătească servicii scumpe și de proastă calitate

astăzi, 08:06
73

Sume uriase de bani din Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate (FNUASS), gestionat de CNAS si casele de asigurari subordonate, sunt folosite ca sursa de finantare pentru alte activitati...

Piața botoșăneană are nevoie de ingineri... prost plătiți! VEZI locurile de muncă vacante!

astăzi, 07:45
681

Inginer tricotaje, inginer construcții civile, inginer instalații pentru construcții, inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer mecanic, inginer industria alimentară, inginer automatis...

Creștinii o cinstesc astăzi pe Sfânta Marina, izbăvitoarea de duhuri rele - VIDEO

astăzi, 07:16
109

Sfanta Marina, originara din Antiohia Pisidiei, era unica fiica a preotului pagan Edisie. Dupa ce i-a murit mama, tatal sau a incredintat-o unei femei. La varsta de 12 ani, Marina a invatat credinta i...