O botoșăneancă, la câteva sutimi de câștigarea trofeului la Festivalul "Neghiniță" de la Bacău

O botoșăneancă, la câteva sutimi de câștigarea trofeului la Festivalul "Neghiniță" de la Bacău

Karina Todireanu

O botoșăneancă a urcat pe prima treaptă a podiumului, la un festival desfășurat în weekend la Bacău, ea câștigând Premiul I la categoria 10 - 11 ani.

Copila de numai 10 ani a fost la doar câteva sutimi de cel care a câștigat trofeul celei de-a IV-a ediții a Festivalului national de teatru, muzica si dans "Neghiniță" de la Bacău.

Este vorba despre Karina Todireanu, elevă a Liceului de Artă "Ștefan Luchian" din Botoșani, deținătoare a mai multor premii obținute în festivalurile la care a luat parte.

Karina Todireanu se pregătește cu profesoara Anca Apetroaie de la Iași și a concurat la festivalul de la Bacău la secțiunea muzică ușoară.

După interpretarea piesei din concurs, tânăra a obținut 6 note de 10 și două note peste 9.

Festivalul a fost organizat de Fundatia Teatrală Neghiniță și Consiliul Județean Bacău. Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul Bacovia din Bacău.
  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

astăzi, 21:16
239

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

astăzi, 18:15
267

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

astăzi, 17:57
116

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...