O botoșăneancă, la câteva sutimi de câștigarea trofeului la Festivalul "Neghiniță" de la Bacău

O botoșăneancă, la câteva sutimi de câștigarea trofeului la Festivalul "Neghiniță" de la Bacău

Karina Todireanu

O botoșăneancă a urcat pe prima treaptă a podiumului, la un festival desfășurat în weekend la Bacău, ea câștigând Premiul I la categoria 10 - 11 ani.

Copila de numai 10 ani a fost la doar câteva sutimi de cel care a câștigat trofeul celei de-a IV-a ediții a Festivalului national de teatru, muzica si dans "Neghiniță" de la Bacău.

Este vorba despre Karina Todireanu, elevă a Liceului de Artă "Ștefan Luchian" din Botoșani, deținătoare a mai multor premii obținute în festivalurile la care a luat parte.

Karina Todireanu se pregătește cu profesoara Anca Apetroaie de la Iași și a concurat la festivalul de la Bacău la secțiunea muzică ușoară.

După interpretarea piesei din concurs, tânăra a obținut 6 note de 10 și două note peste 9.

Festivalul a fost organizat de Fundatia Teatrală Neghiniță și Consiliul Județean Bacău. Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul Bacovia din Bacău.
  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

Vineri, 22 Septembrie 2017
2336

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

Vineri, 22 Septembrie 2017
907

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

Vineri, 22 Septembrie 2017
524

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...