O botoșăneancă, la câteva sutimi de câștigarea trofeului la Festivalul "Neghiniță" de la Bacău

O botoșăneancă, la câteva sutimi de câștigarea trofeului la Festivalul "Neghiniță" de la Bacău

Karina Todireanu

O botoșăneancă a urcat pe prima treaptă a podiumului, la un festival desfășurat în weekend la Bacău, ea câștigând Premiul I la categoria 10 - 11 ani.

Copila de numai 10 ani a fost la doar câteva sutimi de cel care a câștigat trofeul celei de-a IV-a ediții a Festivalului national de teatru, muzica si dans "Neghiniță" de la Bacău.

Este vorba despre Karina Todireanu, elevă a Liceului de Artă "Ștefan Luchian" din Botoșani, deținătoare a mai multor premii obținute în festivalurile la care a luat parte.

Karina Todireanu se pregătește cu profesoara Anca Apetroaie de la Iași și a concurat la festivalul de la Bacău la secțiunea muzică ușoară.

După interpretarea piesei din concurs, tânăra a obținut 6 note de 10 și două note peste 9.

Festivalul a fost organizat de Fundatia Teatrală Neghiniță și Consiliul Județean Bacău. Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul Bacovia din Bacău.
  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ei sunt cei mai buni șahiști din județul Botoșani! FOTO

astăzi, 14:08
719

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Academia Olimpică Română, Filiala Botoşani, au organizat la sfâr...

Sfârşit cumplit! Tânăr mort după ce hainele i-au luat foc!

astăzi, 13:19
1241

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din localitatea Teioasa, orașul Darabani, şi-.a pierdut viaţa, duminică dimineaţa, după ce a suferit arsuri grave pe tot corpul.&nb...

Tânără din Botoşani, rănită într-un accident rutier!

astăzi, 13:12
400

Sâmbătă, la ora 12.23, în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe DJ 178, din comuna suceveană Arbore, un bărbat  de 41 de ani, din orașul Cajvana,  ...