Muzică de calitate la Biblioteca Județeană

Muzică de calitate la Biblioteca Județeană

Seria întâlnirilor sub vraja muzicii continuă la Biblioteca Județeană "Mihai Eminescu" din Botoșani cu un nou eveniment la începutul următorului weekend. De această dată Tracy Chapman și Eric Clapton sunt interpreții pe care clubul Night Music vi-i propune spre audiție, într-o selecție remarcabil realizată.

Așadar, vineri, 12 aprilie, în sala Fondului Documentar Eminescu, începând cu ora 18.00, vă invităm să ascultați selecții din colecția Crossroads, editată de Polydor Records  în 1988, care reunește cele mai importante hituri lansate până la acel moment de  Eric Clapton, precum și o mulțime de materiale incluse ulterior în albumele Derek și Dominos ale celebrului interpret. 

În partea a doua, un medalion Tracy Chapman, va oferi satisfacție celor care apreciază în muzică mai mult melodicitatea decât ritmul. Astfel, indiferent de gusturi, veți putea găsi în oferta bibliotecii piese care să vă încânte auzul.

Atmosfera este una non-formală și relaxată, alături de un grup de pasionați, împreună cu care se pot închega discuții și comentarii.

Materialele multimedia de o calitate deosebită, provin, ca de fiecare dată, din colecția personală a domnului Relu Oneaga și în numele beneficiarilor îi mulțumim încă o dată pentru disponibilitate și implicare. Accesul la audiții este liber, în limita numărului de locuri. Vă așteptăm!

(Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
249

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
177

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
123

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...