Mos Craciun si "Sarea in bucate", astazi, la patinoar!

Mos Craciun si "Sarea in bucate", astazi, la patinoar!
Copiii cuminţi sunt aşteptaţi astazi la patinoar, unde chiar Mos Craciun va fi prezent cu daruri, dar şi cu surprize frumoase! Atmosfera va fi insufleţită de actorii Teatrului Vasilache, care vor veni la patinoar cu sare, insa nu pe gheata, ci in... bucate.  

Copiii vor avea ocazia sa vizioneze spectacolul "Sarea in bucate", dupa Petre Ispirescu.

"Ca la fiecare sfârşit de an, în cadrul manifestărilor organizate de Primăria Municipiului Botoşani cu ocazia sărbătorilor de iarna, Teatrul Vasilache a fost invitat să susţină un spectacol pentru copiii botoşăneni", a precizat Mihaela Nistorica, director adjunct al Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache.

"Îi aşteptăm pe toţi copiii să vină la patinoar, miercuri, de la ora 13.00, pentru că îl vom aduce pe Moş Crăciun şi absolut toţi vor primi daruri pentru că sunt convins că au fost cuminţi şi merită acest lucru. Va fi o întâlnire frumoasă, iar cei de la Teatrul Vasilache vor susţine un moment artistic care sigur o să le placă", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Asadar, astazi, la ora 13.00, la patinoarul de la Sala Polivalenta sunt aşteptaţi cei mici şi cei mari pentru a vedea că fiecare om îşi exprimă dragostea în felul său şi nu trebuie judecat înainte de a-l cunoaşte mai bine. Iubirea poate fi nu doar ca mierea sau zahărul, ci şi ca "Sarea în bucate". Un spectacol vesel şi antrenant care cu siguranţă va încălzi atmosfera, indiferent de gradele de afară.

Regia este semnată de actorul pensionar, SOCIETAR DE ONOARE al Teatrului Vasilache, Mihai Costăchel, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Constantin Panaite.

La paravan vor mânui păpuşile actorii:
Mihaela Nistorică, Aurica Dobrescu şi Mihaela Ştempel -"Fiicele împăratului";
Marius Rusu - "Împăratul Verde";
Valentin Ligi - "Prinţul Vlad";
Florin Iftode – "Cavalerul de Fier";
Ibica Leonte şi Ramona Hriscu – "Bucătarii".
Claudiu Gălăţeanu – "Măscăriciul" ... va fi deliciul copiilor

Moş Crăciun îi aşteaptă pe toţi copiii cu daruri după spectacol.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
252

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
45

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
372

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...