Moastele Sf. Ioan Iacob Hozevitul la Biserica Vovidenia - Vezi programul celor 3 zile!

Moastele Sf. Ioan Iacob Hozevitul la Biserica Vovidenia - Vezi programul celor 3 zile!
Sarbatoare la Biserica Vovidenia din Botosani, care pe 21 noiembrie va marca hramul prin aducerea Sfintelor Moaste ale Sfantului Ioan Iacob Hozevitul, sfant nascut in Crainiceni, judetul Botosani, trecut la cele vesnice in urma cu 50 de ani. 

Momentul primirii Sfintelor Moaste va avea loc vineri, 19 noiembrie, la ora 16.00, urmat de Sfantul Maslu cu 7 preoti.

Sambata, 20 noiembrie, la ora 7.00, crestinii sunt asteptati la Sfanta Liturghie in cinstea Sf. Ioan Iacob Hozevitul, pentru ca de la ora 17.00 preotii sa oficieze Vecernia si Litia in cinstea hramului, precum si un Acatist.

Duminica, 21 noiembrie, de ziua Intrarii in Biserica a Maicii Domnului, cand Biserica Vovidenia isi serbeaza hramul, cu incepere de la ora 8.00 se va oficia slujba de Utrenie, Sfanta Liturghie, precum si Parastasul pentru ctitorii bisericii.

In aceeasi zi, la ora 15.30, se va citi Acatistul Sf. Ioan Iacob, dupa care crestinii vor participa la Sfantul Maslu cu 7 preoti.

Casa natala a Sfantului Ioan Iacob de la Neamt - Crainiceni, judetul Botosani
Zi sfanta la Crainiceni si Dorohoi, la 50 de ani de la nasterea in cer a Sf. Ioan Iacob Hozevitul 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alcoolemie 1,43: Căruțaș la spital, după ce s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt!

astăzi, 09:49
8

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Cristineşti, se deplasa, duminică, cu un vehicul cu tracţiune animală pe raza localităţii de domiciliu. Pe un sector de drum în pantă, pierde cont...

Hoț de "meserie", reținut de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 09:40
55

În cursul zilei de luni, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au identificat pe raza municipiului un bărbat de 25 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de f...

Comunicat - Marius Budăi: "În Anul Centenar, clasa politică ar trebui să dea dovadă de maturitate pentru realizarea strategiei de dezvoltare "România 2040"

astăzi, 08:55
27

Parlamentarul PSD Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților a declarat marți că inițiativa Guvernului de a înființa, la nivelul Parlamen...