Moastele Sf. Ioan Iacob Hozevitul la Biserica Vovidenia - Vezi programul celor 3 zile!

Moastele Sf. Ioan Iacob Hozevitul la Biserica Vovidenia - Vezi programul celor 3 zile!
Sarbatoare la Biserica Vovidenia din Botosani, care pe 21 noiembrie va marca hramul prin aducerea Sfintelor Moaste ale Sfantului Ioan Iacob Hozevitul, sfant nascut in Crainiceni, judetul Botosani, trecut la cele vesnice in urma cu 50 de ani. 

Momentul primirii Sfintelor Moaste va avea loc vineri, 19 noiembrie, la ora 16.00, urmat de Sfantul Maslu cu 7 preoti.

Sambata, 20 noiembrie, la ora 7.00, crestinii sunt asteptati la Sfanta Liturghie in cinstea Sf. Ioan Iacob Hozevitul, pentru ca de la ora 17.00 preotii sa oficieze Vecernia si Litia in cinstea hramului, precum si un Acatist.

Duminica, 21 noiembrie, de ziua Intrarii in Biserica a Maicii Domnului, cand Biserica Vovidenia isi serbeaza hramul, cu incepere de la ora 8.00 se va oficia slujba de Utrenie, Sfanta Liturghie, precum si Parastasul pentru ctitorii bisericii.

In aceeasi zi, la ora 15.30, se va citi Acatistul Sf. Ioan Iacob, dupa care crestinii vor participa la Sfantul Maslu cu 7 preoti.

Casa natala a Sfantului Ioan Iacob de la Neamt - Crainiceni, judetul Botosani
Zi sfanta la Crainiceni si Dorohoi, la 50 de ani de la nasterea in cer a Sf. Ioan Iacob Hozevitul 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

​Sustine AZI copiii din centre de plasament sa devina adultii responsabili si independenti de MAINE. Inscrie-te la voluntariat!

astăzi, 07:31
10

Programul educational Ajungem MARI a prelungit pana pe 1 februarie inscrierile la voluntariat in centre de plasament. Nevoia de voluntari in centre de plasament este foarte mare si Ajungem MARI cauta ...

BMW condus de un bărbat beat, pe contrasens! A lovit trei maşini! FOTO

Marţi, 23 Ianuarie 2018
2196

Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, se deplasa la volanul unui BMW, înmatriculat în Suceava, dinspre Colegiul Naţional "A.T. Laurian", iar când a ajuns la intersecţia cu strada Mihail Kogălnice...

Grav accident la Copălău! Trei persoane au fost rănite! FOTO

Marţi, 23 Ianuarie 2018
2140

Un autoturism Audi, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care se deplasa dinspre Botoşani către Iaşi, a pătruns pe contrasens, după ce conducătorul auto a pierdut ...