MIRUNA BUZĂ - Premiată de președintele Italiei, iubită de românii din străinătate! FOTO, VIDEO

MIRUNA BUZĂ - Premiată de președintele Italiei, iubită de românii din străinătate! FOTO, VIDEO
Mândri că sunt români! Asta au transmis reprezentanții comunității de români din Italia, după ce, doi ani la rând, două fete din Botoșani au obținut Trofeul la un festival internațional care se desfășoară, de mai bine de trei decenii, în Italia!

Dacă în anul 2012 cea care a triumfat pe podiumul italian a fost Oana Tăbultoc, în 2013, Miruna Buză a impresionat juriul, obținând Trofeul în finala Festivalului internațional Verdinote, din Italia, eveniment aflat la cea de a 31- ediție!
 
Adolescenta de 16 ani, membră a grupului Cheia Sol, coordonat de Oana Pușcașu, a obținut Trofeul "Nota de Aur", la categoria "Ragazzi", dar și Premiul Special "Distincția Președintelui Republicii Italiene".Imediat dupa interpretare, ea a primit cinci note de 10, trei note de 9, o nota de 8 si una de 7 din partea juriului copiilor. 

 Miruna Buză a participat în festival cu melodia compozitorului Alberto Flavio Fulgoni, "Sorisso provisorio", care i-a propus botoșănencei această compoziție după ce ascultat-o pe Youtube și a rămas impresionat de calitățile vocale excepționale.

Miruna Buză a fost singura concurentă care a obținut două premii la acest festival.

Miruna a concurat la categoria "Ragazzi", alături de ea urcând pe scenă tinere din Italia, Suedia, Macedonia şi Bulgaria si a fost incurajata de o familie de botosaneni stabiliti de cativa ani in Battipaglia (Salerno), locul unde s-a desfasurat acesti concurs.

FOTO:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ultimatum pentru Golofca. Anunțul făcut de Becali după derby-ul cu Dinamo

astăzi, 11:25
178

Finanțatorul roș-albaștrilor i-a dat ultimatum lui Golofca și a anunțat că acesta va mai avea 3-4 meciuri la dispoziție să demonstreze că are valoare să evolueze pentru FCSB.”Cum s...

Restaurant KFC, pregătit pentru deschidere la Botoşani!

astăzi, 10:41
3569

De ani de zile se vorbeşte despre aducerea la Botoşani a unor reprezentanţe aparţinând lanţurilor de restaurante binecunoscute la nivel mondial. S-a vorbit despre deschiderea unor restauran...

S-a primit expertiza în cazul exploziei de pe strada Primăverii! Ce se întâmplă cu locatarii!

astăzi, 10:22
2161

Reprezentanții municipalității au primit, în cursul zilei de luni, raportul de expertiză de la specialistul din Iași, iar marți dimineață primarul Cătălin Flutur, viceprimarul Cosmin A...