MIRUNA BUZĂ - Premiată de președintele Italiei, iubită de românii din străinătate! FOTO, VIDEO

MIRUNA BUZĂ - Premiată de președintele Italiei, iubită de românii din străinătate! FOTO, VIDEO
Mândri că sunt români! Asta au transmis reprezentanții comunității de români din Italia, după ce, doi ani la rând, două fete din Botoșani au obținut Trofeul la un festival internațional care se desfășoară, de mai bine de trei decenii, în Italia!

Dacă în anul 2012 cea care a triumfat pe podiumul italian a fost Oana Tăbultoc, în 2013, Miruna Buză a impresionat juriul, obținând Trofeul în finala Festivalului internațional Verdinote, din Italia, eveniment aflat la cea de a 31- ediție!
 
Adolescenta de 16 ani, membră a grupului Cheia Sol, coordonat de Oana Pușcașu, a obținut Trofeul "Nota de Aur", la categoria "Ragazzi", dar și Premiul Special "Distincția Președintelui Republicii Italiene".Imediat dupa interpretare, ea a primit cinci note de 10, trei note de 9, o nota de 8 si una de 7 din partea juriului copiilor. 

 Miruna Buză a participat în festival cu melodia compozitorului Alberto Flavio Fulgoni, "Sorisso provisorio", care i-a propus botoșănencei această compoziție după ce ascultat-o pe Youtube și a rămas impresionat de calitățile vocale excepționale.

Miruna Buză a fost singura concurentă care a obținut două premii la acest festival.

Miruna a concurat la categoria "Ragazzi", alături de ea urcând pe scenă tinere din Italia, Suedia, Macedonia şi Bulgaria si a fost incurajata de o familie de botosaneni stabiliti de cativa ani in Battipaglia (Salerno), locul unde s-a desfasurat acesti concurs.

FOTO:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ghinion pentru proprietarul unei case din Botoşani. A fost afectat de două incendii în două zile

Joi, 18 Ianuarie 2018
364

Iniţial pompierii au intervenit în noaptea de marţi spre miercuri pentru a stinge incendiul izbucnit la o casă de pe strada Peco din municipiul Botoşani. Flăcările au cuprins o pa...

Copil blocat într-un apartament din municipiul Botoşani. Au fost solicitaţi pompierii-FOTO

Joi, 18 Ianuarie 2018
918

S-a întâmplat la un apartament situat la etajul trei al unui bloc de pe strada Tiberiu Crudu, din municipiul Botoșani. Tatăl copilului a ieşit din locuinţă şi a coborât p&...

Casă incendiată în apropierea Centrului Vechi! O persoană a ajuns la spital!

Joi, 18 Ianuarie 2018
439

Un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de pe strada Independenței. În scurt timp, la locul solicitării au ajuns două autospeciale cu apă și spumă de la ISU, pompierii intervenind pe...