MIRUNA BUZĂ - Premiată de președintele Italiei, iubită de românii din străinătate! FOTO, VIDEO

MIRUNA BUZĂ - Premiată de președintele Italiei, iubită de românii din străinătate! FOTO, VIDEO
Mândri că sunt români! Asta au transmis reprezentanții comunității de români din Italia, după ce, doi ani la rând, două fete din Botoșani au obținut Trofeul la un festival internațional care se desfășoară, de mai bine de trei decenii, în Italia!

Dacă în anul 2012 cea care a triumfat pe podiumul italian a fost Oana Tăbultoc, în 2013, Miruna Buză a impresionat juriul, obținând Trofeul în finala Festivalului internațional Verdinote, din Italia, eveniment aflat la cea de a 31- ediție!
 
Adolescenta de 16 ani, membră a grupului Cheia Sol, coordonat de Oana Pușcașu, a obținut Trofeul "Nota de Aur", la categoria "Ragazzi", dar și Premiul Special "Distincția Președintelui Republicii Italiene".Imediat dupa interpretare, ea a primit cinci note de 10, trei note de 9, o nota de 8 si una de 7 din partea juriului copiilor. 

 Miruna Buză a participat în festival cu melodia compozitorului Alberto Flavio Fulgoni, "Sorisso provisorio", care i-a propus botoșănencei această compoziție după ce ascultat-o pe Youtube și a rămas impresionat de calitățile vocale excepționale.

Miruna Buză a fost singura concurentă care a obținut două premii la acest festival.

Miruna a concurat la categoria "Ragazzi", alături de ea urcând pe scenă tinere din Italia, Suedia, Macedonia şi Bulgaria si a fost incurajata de o familie de botosaneni stabiliti de cativa ani in Battipaglia (Salerno), locul unde s-a desfasurat acesti concurs.

FOTO:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilete mai scumpe la transportul în comun în municipiul Botoşani

astăzi, 18:17
653

În şedinţa ordinară de joi, consilierii municipali vor dezbate şi aproba două proiecte de hotărâre ce vizează majorare tarifelor de transport cu maxi- taxi şi cu tramvaiul.Eltr...

Accident la Baisa! Un conducător auto a ajuns în spital, rănit grav FOTO

astăzi, 15:45
1230

Primele informaţii arată că în accident au fost implicate un autoturism Audi, înmatriculat în Franţa, şi un microbuz înmatriculat în Botoşani. Un pasager din Audi a...

Recompense financiare pentru elevii de 10

astăzi, 11:41
391

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...