Memorialul Ipotesti are director!

Memorialul Ipotesti are director!

 Memorialul Ipotesti  

Joi a avut loc interviul pentru postul de director al Memorialului Ipotesti, in cadrul caruia singurul candidat inscris, si anume directorul interimar al institutiei, si-a sustinut proiectul de management.

Desi reprezentantii Consiliului Judetean Botosani nu au putut fi contactati pentru a oferi informatii cu privire la rezultatul concursului, din surse neoficiale, se pare ca Miluta Jjjie a trecut cu bine de acest interviu, urmand ca vineri sa se faca informarea oficiala a candidatului.

"Nu mi s-a comunicat nimic oficial, dar din cate am inteles treaba a fost buna. Pe data de 31 martie mi s-a comunicat nota obtinuta la analiza proiectului de management, azi am sustinut acest proiect si maine mi se va aduce la cunostinta nota. Sper sa fie bine, eu am sustinut proiectul meu. Interviul mi s-a parut la obiect, s-au respectat toate etapele, a fost un examen serios. Intrebarile au fost toate la capitolele prezentate in proiect, fiind adresate de fiecare membru de comisie. Sper sa nu iau sub sapte din moment ce la proiect am luat 8,33",a declarat Miluta Jijie, directorul interimar al Memorialului Ipotesti.

Din comisia de examinare au facut  parte doi consilieri judeteni, Ada Macovei si Pavel Rusu, patru experti in domeniu, trei fiind specialisti de la Directia Judeteana de Cultura si Culte din Iasi, precum si directorul Directiei Judeteane de Cultura Botosani, Danut Hutu.
Miluta Jijjie este director interimar la Memorialul Ipotesti din data de 28 august 2009. In urmatoarea sedinta de Consiliu Judetean va fi validat rezultatul interviului de joi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
1

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
283

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
220

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...