Marele Premiu la Gala HOP 2016, câştigat de un botoşănean! VIDEO

Marele Premiu la Gala HOP 2016, câştigat de un botoşănean! VIDEO
Joi seara s-a încheiat Gala Tânărului Actor - HOP 2016, care s-a desfăşurat la Costineşti. Marele Premiu "Ştefan Iordache" a fost câştigat de un actor din Botoşani.

Cel care a câştigat Marele Premiu "Ştefan Iordache al Galei HOP 2016 este Alexandru Voicu. Cel care i-a înmânat premiul a fost actorul Ion Caramitru, preşedintele UNITER. 

Alexandru Voicu are 23 de ani, este din Botoşani şi a studiat la U.N.A.T.C. Bucureşti, secţia Actorie, promoţia 2015, clasa prof. univ. dr. Doru Ana. A fost elev al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" Botoşani şi a activat în Atelierul de teatru, coordonat de Lenuş Teodora Moraru şi Gelu Rîşca.

A participat la Gala HOP 2016, la secţiunea Individual, cu "Marele mecanism" (texte din piesa Hamlet, de William Shakespeare) 

Citeşte şi De vorbă cu... Alexandru Voicu. Un botoşănean la HOP 2016 

ANDREI CIOPEC: "La noi, în Botoşani, oamenii nu L-au supărat atât de mult pe Dumnezeu şi L-au lăsat să-şi facă treaba" 

ADA LUPU, Marele Premiu al Galei HOP: "Dac-ar fi să rezum această experienţă artistică în câteva cuvinte, acestea ar fi: libertate, creativitate, curaj!" 

 
Gala HOP 2016. Andrada Fuscaş şi Alexandru Voicu reproduc o scenă din filmul Boogie“ (2008), regia Radu Muntean.
Regizor: Cristian Pascariu; D.O.P: Norbert Fodor; Sunet: Iolanda Gîrleanu; Editor: Letiția Ștefănescu; Producție: Andrei Stehan; Asistent Producție: George Bîrsan

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
118

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
99

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
98

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...