Managerul Filarmonicii Botoşani vrea un nou mandat la conducerea instituţiei

Managerul Filarmonicii Botoşani vrea un nou mandat la conducerea instituţiei

Managerul Filamonicii Botoşani, Mihai Sârbu, este la un pas de a semna un nou contract de management care îi va permite să rămână la cârma instituţiei de cultură din subordinea municipalităţii.

La evaluarea activităţii derulată la conducerea Filarmonicii Botoşani în perioada 2014-2017, Sârbu a fost notat cu punctaj maxim, comisia recomandând continuarea managementului şi depunerea unui nou proiect de management, pe o durată de cinci ani.

Din comisia de evaluare au făcut parte Meda Elena Stanciu, concert maestru şi manager al Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, Corneliu Irimia, profesor, dirijor, manager al Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploieşti timp de 20 de ani, până în 2014, şi consilierul municipal Vasile Chiru. La evaluare, managerul Filarmonicii a prezentat un raport de activitate, pe care l-a susţinut în cadrul unui interviu, la finele anului trecut.

În şedinţa de Consiliu Local din 31 ianuarie, aleşii municipali vor aproba constiturea comisiei de concurs pentru analizarea noului proiect de management pe care Sârbu l-a depus în vederea continuării activităţii la conducerea instituţiei de cultură.

 

 

Spune-ne opinia ta