Maia Morgenstern: Am fost pedepsita pentru "Patimile lui Hristos"

Maia Morgenstern: Am fost pedepsita pentru "Patimile lui Hristos"

Maia Morgenstern

Actrita Maia Morgenstern spune ca a fost pedepsita pentru controversele create de pelicula lui Mel Gibson in care a jucat si ca din acest motiv nu a mai primit alte proiecte americane.

Intrebata de ce filmul nu a adus cu sine alte proiecte de peste Ocean, Maia Morgenstern a raspuns, pentru Puterea: "E normal, pentru ca am fost pedepsita, mi s-a si spus lucrul asta! Mi s-a spus textual".

Actrita adauga ca, desi o vreme i-a fost greu dupa ce a jucat in "Patimile lui Hristos", a luat-o de la capat si precizeaza ca rolul nu i-a schimbat viata sau conceptiile.

"Nu, acest rol nu mi-a schimbat viata sau conceptiile. A fost o mare tragedie ca n-am spus asta! De fapt, aici a fost problema, in ceea ce ma priveste - pe langa faptul ca au fost discutii de genul: `O evreica a jucat in filmul asta!`, ca si cum a fi actor e pe religii -, problema a fost ca eu nu ma aliniez, nu ma conformez, nu ma supun. M-au intrebat multi `si acum, ca ai jucat acest rol, cum ti-a schimbat destinul, conceptia, religia?`. `In niciun fel`, am raspuns. `Cum poti sa spui asta?`, au zis. Este un rol pe care l-am iubit, pe care l-am tratat cu toata seriozitatea, prin problematica pe care a pus-o, prin modul interesant, complex in care am fost invitata sa ma achit de sarcinile profesionale", a explicat aceasta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1102

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
310

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
273

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...