Magia Crăciunului, într-un concert susţinut de Filarmonica Botoşani şi copiii de la Cheia Sol

Magia Crăciunului, într-un concert susţinut de Filarmonica Botoşani şi copiii de la Cheia Sol

 Oana Tabultoc  

Au realizat primul musical pentru copii din Botoşani, au cântat cu fanfara toată vara în Parcul Mihai Eminescu, au susţinut la invitaţia municipalităţii frumoase spectacole la Zilele Oraşului, de Ziua României, de ziua mamei, de Crăciun.

Au participat la emisiunile televiziunilor naţionale şi au adus Botoşaniul printre primele judeţe la selecţia naţională a concursului Eurovision graţie piesei "Doar noi", interpretată de Claudia Rusu. Toate acestea într-un singur an: 2009!

Au fost premiaţi şi s-au bucurat de mii de aplauze din partea botoşănenilor. Au cântat alături de Filarmonica Botoşani şi o vor face din nou.

Vineri, la Casa de Cultură a Sindicatelor, copiii din grupul Cheia Sol te invită să descoperi magia Crăciunului într-un concert extraordinar alături de Filarmonica Botoşani şi Oana Puşcaşu, intitulat "Deschide uşa, creştine!". Începând cu ora 18.30, eşti invitat indiferent de vârstă să surprinzi sărbătorile iernii în cel mai frumos mod cu putinţă.

Orchestra botoşăneană şi-a înscris în registrul serii uvertura "Spărgătorul de nuci" (Ceaikovschi) şi suita de colinde după Sabin Drăgoi. Copiii coordonaţi de Oana Puşcaşu vor interpreta frumoase colinde româneşti sub bagheta profesorului Nicolae Ursu.

Spectacolul se va încheia cu o gală pe care grupul Cheia Sol o dedică tuturor celor care au sprijinit financiar şi moral activitatea asociaţiei din care provine grupul dar şi reprezentanţilor mass-media care au făcut ca botoşănenii să cunoască activitatea lor.

Copiii din grupul "Cheia Sol" care vor cânta alături de Oana Puşcaşu sunt: Mihai Enache, Nicole Lazaruc, Oana Tabultoc, Ioana Frasinescu, Ioana Mititelu, Miruna Buza, Claudia Rusu, Bogdan Bidasca, Viviana Sposub, Alexandra Mera.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
17

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...

Microbuz cu ucraineni răsturnat pe DN 17. Cinci persoane transportate la spital!

astăzi, 09:14
162

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, un microbuz s-a răsturnat, vineri dimineața, pe raza localității Prisaca Dornei. În microbuz se aflau șase perso...

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
52

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...