LAMA DE RÂS: Dorel Vişan, Cornel Udrea, expoziţie de obiecte ciudate, teatru, muzică, umor!

LAMA DE RÂS: Dorel Vişan, Cornel Udrea, expoziţie de obiecte ciudate, teatru, muzică, umor!
Vineri şi sâmbătă se desfaşoară la Botoşani Festivalul de umor cu... Lama de râs, care oferă botoşănenilor ocazia de a se reîntâlni cu actorul Dorel Vişan, umoristul Cornel Udrea, dar şi cu actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret Vasilache Botoşani, artistii Orchestrei Mugurelul sau cei ai trupei "Pasiuni pe corzi".

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Ecologica "Grigore Antipa", in parteneriat cu Primaria Botoşani, Consiliul Judeţean Botoşani, Direcţia pentru Cultură Botoşani, Parlamentul României - prin Cabinetul senatorial Dan Humelnicu.

Manifestarile debuteaza vineri, 11 iunie 2010, ora 16.00, la Galeriile de Arta "Stefan Luchian" Botosani, unde are loc vernisajul expozitiei artistilor Costel Pătrăşcanu, Cristi Vecerdea Criv, Ovidiu Ambrozie Boa, Andrei Găitan şi Cristian Zaharia Zic, urmat de momentul Libraria Vesela, a lui Cornel Udrea.

In aceeaşi zi, pe Pietonalul Unirii, in zona Cinematografului Unirea, este programat la ora 19.00 spectacolul Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache, "O poveste posibilă", reprezentaţia adresându-se tuturor categoriilor de public.

Sâmbătă, pe Pietonalul Unirii, intre orele 10.00-12.30, se "redeschide" Librăria Vesela, însă botoşănenii pot admira şi Expoziţia de obiecte absurde, a lui Cristian Chesut, ocazie cu care doritorii pot comanda un Portret la minut.

Programul de sâmbătă al Festivalului cu... Lama de râs include şi spectacolul Festivalului "Mugurelul", programat la Dorohoi, în Parcul Brazi, începând cu ora 12.00.

La Botoşani, manifestările continuă sâmbătă seara, de la ora 17.00, pe Pietonalul Unirii, cu o noua runda Libraria Vesela şi Portrete la minut. La ora 19.00 iubitorii de folk se pot întâlni cu trupa "Pasiuni pe corzi", Festivalul de umor cu... Lama de râs încheindu-se cu Dorel Visan Show (ora 19.15), acestea fiind transmise in direct pe internet de www.live.botosani.ro, inregistrarea evenimentului putand fi urmarita ulterior pe site.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
4

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
108

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
362

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...