La mulți ani, OANA TĂBULTOC! - Video

La mulți ani, OANA TĂBULTOC! - Video
A cucerit România, rușii o adoră, moldovenii de peste Prut o laudă necontenit! Împlinește 13 ani și a făcut pentru Botoșani mai mult decât au reușit, în mulți ani, zeci de campanii de promovare.

Oana Tăbultoc a devenit pentru mulți dinte români "Oana de la Next Star", o revelație, un soi de meteorit pe care, poate, mulți îl vor înlocui în curând cu alți și alți meteoriți promovați de televiziunile din România.

Însă pentru noi, botoșănenii, Oana Tăbultoc este minunea apărută în urmă cu ceva ani în chip de îngeraș, cântând într-o biserică din oraș sau pe scenă, alături de Orchestra Filarmonicii Botoșani.

Pentru noi, botoșănenii, Oana Tăbultoc este copilul capabil de o muncă epuizantă deseori, pentru a străluci în spectacolele de acasă sau din festivalurile internaționale, unde a triumfat și de unde s-a întors cu trofee nenumărate. De fiecare dată, în România, Italia sau pe alte scene ale lumii, s-a auzit clar și minunat: OANA TĂBULTOC, BOTOȘANI!

Oana cântă, prezintă evenimente - și o face bine! -, pictează pe sticlă. Este modestă și corectă cu cei din jur, generoasă cu cei alături de care concurează în competiții. Respectuoasă cu cei care o critică, la fel cu cei care o admiră.

Materialul de astăzi, 19 decembrie, zi în care Oana Tăbultoc împlinește 13 ani, este un gest de mulțumire pentru clipele de mândrie, de frumusețe și de speranță pe care ni le-a oferit nouă, tuturor, în ultima lună, când, la emisiunea Next Star, a interpretat exceptional melodia Allei Pugaciova, "Lyubov", melodie cu care a impresionat zeci de mii de oameni din țară și din afara ei, presa din Rusia oferindu-i un spațiu generos în care artista din Botoșani era prezentată ca o demnă urmașă a celebrei Alla Pugaciova.

Oana este elevă a Liceului de Artă Botoșani și membră a Grupului Cheia Sol, coordonat de Oana Pușcașu.


Să ne trăiești, copil frumos!

LA MULȚI ANI!


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
638

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
84

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
115

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...