LA MULTI ANI, MARIUS RUSU!

LA MULTI ANI, MARIUS RUSU!

 MARIUS RUSU  Facebook

Nascut pe 25 iulie 1969, Marius Rusu este unul dintre cei mai iubiti actori ai Teatrului Vasilache. Zeci de roluri pe scena, sute de spectacole. Un creator prin excelenta, un papusar cu suflet, un actor cu har.

Stiri Botosani ii ureaza actorului Marius Rusu sanatate si impliniri in plan personal. Dumnezeu sa ii daruiasca liniste sufleteasca si puterea de a ne face pe noi, oamenii mari si mult prea seriosi, sa mai credem in povesti!

Pe scena Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani, in mijlocul copiilor, la petreceri sau in spectacole, in actiuni de caritate sau ca simplu partener, Marius Rusu devine acel personaj de incredere care te indeamna sa privesti in jur, sa iti cureti privirea de atatea uratenii umane, sa crezi in zambetul papusii si in cel al papusarului ei.

Actor deopotriva pentru mari si mici, Marius Rusu surprinde prin forta de dincolo de rolurile sale, prin duiosia si fragilitatea sentimentala cu care isi imbraca papusile sau pe sine insusi.

Statura impozanta, ghidusenie care aminteste de Badia Creanga, actorul isi traieste propriile iluzii alaturi de papusile sale, impreuna cu colegii sai, alaturi de care faureste miracole, bucurii, franturi din vietile nostre nestiute sau nici macar inchipuite.

Pentru ca, asa cum spune Marius Rusu, "vom avea, cat va fi lumea, nevoie de basme, de legenda, de adevar si iluzie…!"

LA MULTI ANI, MARIUS RUSU!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
119

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
77

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
76

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...