La mulți ani, LENUȘ TEODORA MORARU!

La mulți ani, LENUȘ TEODORA MORARU!
Nascuta pe 22 august 1969, in Iasi, Lenus Teodora Moraru este actrita a Teatrului Mihai Eminescu din Botosani. Talentul o recomanda din plin pentru un top al celor mai straluciti artisti ai Botosanilor, insa, mai presus de toate, fara a minimaliza nicicum locul distinct pe care il ocupa in colectivul Teatrului botosanean, Lenus Teodora Moraru exceleaza in activitatea desfasurata in cadrul Atelierului de Teatru infiintat, in urma cu multi ani, la Colegiul National "Mihai Eminescu" Botosani.    

Alaturi de elevi, Lenus Teodora Moraru a trait momente de glorie, purtand numele Botosanilor in festivaluri si competitii de inalt nivel cultural national.   

Pe scena, in mijlocul elevilor sau in rol de mama lui Toma, Lenus Teodora Moraru iti transmite sentimentul ca rolul vietii ei se joaca acolo, in acel moment, in fata ta.  

 Nu pentru ca ar fi o fire conventionala, exacta sau previzibila. Dimpotriva. Lenus isi ia atat de in serios viata si talentul cu care a inzestrat-o Dumnezeu, isi traieste clipa atat de constient, incat te determina sa constientizezi, la randul tau, frumusetea vietii, a artei, a adevarului deslusit prin ceilalti.     

Stiri Botosani ii ureaza astazi, la aniversare, sanatate si inspiratie, frumusetea sufleteasca sa construiasca in juru-i noi talente si, de ce nu, destine intru arta adevarata. LA MULTI ANI! 

(F. Toniță)  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
7

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
11

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
25

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...