La multi ani, ANASTASIA POPISTASU! Video

La multi ani, ANASTASIA POPISTASU! Video
Copii care urca Botosanii pe podiumul national! Anastasia Alina Popistasu implineste astazi 13 ani. Piesa sa, "Romania", care i-a adus cele mai multe premii, a impresionat juriile festivalurilor de muzica, emotionand mii de spectatori. Astazi, la aniversare, ii uram LA MULTI ANI, sanatate si Dumnezeu sa ii indrume pasii spre lumina!

La doar 5 ani a urcat prima data pe scena, participand la un concurs. A fost foarte incantata datorita premiului obtinut, continuandu-si drumul spre muzica. Un an mai tarziu, Anastasia a fost admisa la Liceul de Arte Stefan Luchian, unde studiaza pianul.
 
Ultimii ani pentru Anastasia au insemnat foarte mult, drept dovada ca, in anul 2008, a urcat pe podium obtinand titlul de Minimiss Botosani. Datorita acestui premiu, in 2009 a reprezentat orasul Botosani la concursul Minimiss si Minimister Romania 2009.
 
Dupa acest greu concurs ea s-a intors acasa cu titlul de Minimiss Romania la categoria ei de varsta.
 
Pe langa acest titlu, Anastasiei i-a mai fost inmanata si diploma de excelenta pentru promovarea deosebita si reprezentarea cu succes a orasului Botosani la Concursul National al micilor artisti, Minimiss si Minimister Bucuresti.
 
In 2009, in martie, a obtinut locul 2 la Festivalul Martisor Dorohoian. In iunie, Anastasia a devenit si membru cu titlul de "invatacel" al Academiei Copiilor din Bucuresti.
 
Anul 2009 s-a dovedit insa cu adevarat norocos... A urcat de doua ori pe podium! La inceputul lunii a participat printre cei 31 de concurenti la Concursul de muzica usoara Constelatia necunoscuta, Vaslui, obtinand locul 1, iar dupa 20 de zile, concurand alaturi de alti 23 de copii la Festivalul Andantino Bucuresti, reuseste din nou sa fie in fruntea tuturor!
 
Acestora li se adauga multe alte participari la concursuri si premii, ultimul fiind meritatul Loc I la Festivalul Andantino de la Bucuresti, cu melodia "Romania", o melodie cu care a incantat publicul si la Festivalul Martisor Dorohoian, la Mamaia Copiilor (unde de asemenea a obtinut Locul I la categoria ei de varsta), dar si in emisiuni TV pe posturile nationale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
9

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele mai importante competiții desti...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
58

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...