Judetul Botosani, reprezentat la Concursul național de dans modern și tradițional "Împreună pentru viitor"

Judetul Botosani, reprezentat la Concursul național de dans modern și tradițional "Împreună pentru viitor"
Colegiul Tehnic "Dimitrie Ghika" Comăneşti, judetul Bacău, a găzduit sâmbătă, 11 mai 2013, faza regională a Concursului național de dans modern și tradițional "Împreună pentru viitor". Evenimentul face parte din cadrul acțiunilor desfășurate în programul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară(SNAC).
  
Județul Botoșani a fost reprezentat de elevi, din învățământul primar, ai Liceului Tehnologic Special "Sfântul Stelian" și Școala Gimnazială nr. 10 la secțiunea dans tradițional, iar elevi ai Liceului Tehnologic Special "Ion Pillat" și ai Colegiului Național "Grigore Ghica" Dorohoi au concurat la secțiunea dans modern.
  
Formația de dans tradițional "Doruleț", coordonată de prof. Marena Funduianu și prof. Paulina Bolohan, a obținut locul al II lea. "Heart for SNAC" formația de dans modern, coordonată de prof. Monica Ifrim și prof. Mariana Diaconu, a obținut locul al III lea.

SNAC este un program coerent și coordonat de activități desfășurate cu regularitate care antrenează voluntari și copii cu nevoi speciale, aflați în situații de risc, în dificultate sau în pericol.

Acest program implică elevii voluntari în activități care au scopul de a stabili legături între elevii din diferite medii și copii cu nevoi speciale și de a-i implica pe aceștia într-un program de activități educaționale care vor facilita procesul de integrare socială. Implicarea elevilor reprezintă o experiență de natură să le formeze caracterul și este un beneficiu reciproc pentru toți cei implicați.

(Inspector şcolar prof. Antonica Adăscăliţei, coordonator judeţean SNAC)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
774

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1218

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
267

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...