Judetul Botosani, reprezentat la Concursul național de dans modern și tradițional "Împreună pentru viitor"

Judetul Botosani, reprezentat la Concursul național de dans modern și tradițional "Împreună pentru viitor"
Colegiul Tehnic "Dimitrie Ghika" Comăneşti, judetul Bacău, a găzduit sâmbătă, 11 mai 2013, faza regională a Concursului național de dans modern și tradițional "Împreună pentru viitor". Evenimentul face parte din cadrul acțiunilor desfășurate în programul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară(SNAC).
  
Județul Botoșani a fost reprezentat de elevi, din învățământul primar, ai Liceului Tehnologic Special "Sfântul Stelian" și Școala Gimnazială nr. 10 la secțiunea dans tradițional, iar elevi ai Liceului Tehnologic Special "Ion Pillat" și ai Colegiului Național "Grigore Ghica" Dorohoi au concurat la secțiunea dans modern.
  
Formația de dans tradițional "Doruleț", coordonată de prof. Marena Funduianu și prof. Paulina Bolohan, a obținut locul al II lea. "Heart for SNAC" formația de dans modern, coordonată de prof. Monica Ifrim și prof. Mariana Diaconu, a obținut locul al III lea.

SNAC este un program coerent și coordonat de activități desfășurate cu regularitate care antrenează voluntari și copii cu nevoi speciale, aflați în situații de risc, în dificultate sau în pericol.

Acest program implică elevii voluntari în activități care au scopul de a stabili legături între elevii din diferite medii și copii cu nevoi speciale și de a-i implica pe aceștia într-un program de activități educaționale care vor facilita procesul de integrare socială. Implicarea elevilor reprezintă o experiență de natură să le formeze caracterul și este un beneficiu reciproc pentru toți cei implicați.

(Inspector şcolar prof. Antonica Adăscăliţei, coordonator judeţean SNAC)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lanţul de magazine Decathlon, prezent şi în Botoşani, ajunge la afaceri de 200 milioane de euro

astăzi, 15:16
103

Conducerea Decathlon a anunţat un avans de 30% al afacerilor. Firma a deschis în luna iulie primul magazin în Botoşani şi al cincilea din zona Moldovei.„Am ales să deschidem ...

Şeful contabililor, despre transferul contribuţiilor: "Nu vor fi creşteri şi nici scăderi semnificative. Costurile cu forţa de muncă rămân aproape constante"

astăzi, 14:48
161

Gheorghe Sorescu susţine că aceste modificări aduc o răspundere mai mare firmelor, în sensul în care devine infracţiune neplata contribuţiilor cu reţinere la sursă. De ase...

Zeci de şoferi vitezomani surprinşi de aparatul radar pe şoselele judeţului! Poliţiştii au aplicat amenzi şi au reţinut mai multe permise

astăzi, 14:47
141

În perioada 17-19 noiembrie 2017, poliţiştii Serviciului Rutier – IPJ Botoşani, împreună cu poliţişti rutieri din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, au desfăşur...