Judetul Botosani, reprezentat la Concursul național de dans modern și tradițional "Împreună pentru viitor"

Judetul Botosani, reprezentat la Concursul național de dans modern și tradițional "Împreună pentru viitor"
Colegiul Tehnic "Dimitrie Ghika" Comăneşti, judetul Bacău, a găzduit sâmbătă, 11 mai 2013, faza regională a Concursului național de dans modern și tradițional "Împreună pentru viitor". Evenimentul face parte din cadrul acțiunilor desfășurate în programul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară(SNAC).
  
Județul Botoșani a fost reprezentat de elevi, din învățământul primar, ai Liceului Tehnologic Special "Sfântul Stelian" și Școala Gimnazială nr. 10 la secțiunea dans tradițional, iar elevi ai Liceului Tehnologic Special "Ion Pillat" și ai Colegiului Național "Grigore Ghica" Dorohoi au concurat la secțiunea dans modern.
  
Formația de dans tradițional "Doruleț", coordonată de prof. Marena Funduianu și prof. Paulina Bolohan, a obținut locul al II lea. "Heart for SNAC" formația de dans modern, coordonată de prof. Monica Ifrim și prof. Mariana Diaconu, a obținut locul al III lea.

SNAC este un program coerent și coordonat de activități desfășurate cu regularitate care antrenează voluntari și copii cu nevoi speciale, aflați în situații de risc, în dificultate sau în pericol.

Acest program implică elevii voluntari în activități care au scopul de a stabili legături între elevii din diferite medii și copii cu nevoi speciale și de a-i implica pe aceștia într-un program de activități educaționale care vor facilita procesul de integrare socială. Implicarea elevilor reprezintă o experiență de natură să le formeze caracterul și este un beneficiu reciproc pentru toți cei implicați.

(Inspector şcolar prof. Antonica Adăscăliţei, coordonator judeţean SNAC)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertizare now casting- COD PORTOCALIU de furtuni!

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1588

Potrivit Avertizării, până la orele 23:30, în judeţul Botoșani, în localităţileBotoșani, Bucecea, Dorohoi, Flămânzi, Bălușeni, Brăești, Broscăuți, Cânde...

Sebastian Coltescu, luat la tinta de antrenorii Flavius Stoican si Costel Enache: ”E strigator la cer”

Miercuri, 20 Septembrie 2017
197

Antrenorul celor de la Poli Iași a fost trimis în tribună în minutul 55 al meciului cu FC Botoșani."Este strigător la cer să nu poți discuta cu arbitrul! L-am întrebat...

RATAREA campionatului in meciul FC Botosani - Poli Iasi! A sutat peste poarta de la un metru de linia portii - VIDEO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
124

Unul dintre ele a fost în minutul 77. La scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, echipa lui Flavius Stoican a oferit una dintre marile ratări din acest sezon: Kizito i-a pus mingea în f...