Încep spectacolele "Vara în acorduri muzicale"!

Încep spectacolele "Vara în acorduri muzicale"!
Odată cu vacanţa, încep şi spectacolele susţinute de copiii din grupul Cheia Sol în parcul "Mihai Eminescu".

În fiecare duminică, de la ora 17.00, copiii coordonaţi de profesoara Oana Puşcaşu vor cânta preţ de o oră pentru toţi copiii, bunicii şi părinţii.  

Şlagărele de altă dată din muzica românească şi internaţională, dar şi hituri de moment, toate vor transforma după-amiezile de duminică în voie bună şi încântare sufletească, datorită proiectului finanţat de Primăria şi Consiliul Local Botoşani. Nu vor lipsi concursurile cu premii şi nici surprizele cu care v-aţi obişnuit deja, în fiecare vară, din partea grupului de copii şi tineri Cheia Sol. Spectacolele se vor desfăşura în perioada 23 iunie - 1 septembrie la foişorul din parc unde sunt aşteptaţi toţi copiii din Botoşani care doresc distracţie maximă în această vacanţă.

Din distribuţia spectacolelor săptămânale vor face parte următorii copii: Gabriel Şobachi, Ana Maria Apetrei, Ana Lhea Arcalianu, Patricia Şovan, Diana Mic, Ayleen Ivasciuc, Oana Tăbultoc, Isabela Pamparău, Larisa Ailoaie, Alexia Pughiuc, Amalia Hrom, Andreea Prisacariu, Diana Cozma, Costinel Bălan, Miruna Buză, Alexandra Mera, Tudor Moldovanu, Cosmina Cozma, Perla Scripcariu şi Ioana Mititelu.

Toţi copiii şi adolescenţii din grupul Cheia Sol sunt premiaţi la diferite festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică sau sunt deja solicitaţi pentru a susţine diferite programe artistice cu anumite ocazii în oraş. 

Doi dintre membrii grupului, Diana Mic şi Gabriel Şobachi, vor participa, luna viitoare, la finala Festivalului Naţional "Mamaia Copiilor" care va fi transmis în direct la TVR.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Lumea mea depinde de noi". Apa nu este o sursă inepuizabilă! FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
183

Tema Săptămânii Educației Globale ne-a adus anul acesta înțelesuri ascunse în fiecare cuvânt. O dată în plus este subliniat faptul că nu este loc pentru egoism; tr...

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 1-1

Vineri, 17 Noiembrie 2017
570

FC Botoşani a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare la Timişoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Bîrnoi ce a primit o pasă excelentă de la Cre...

Şi-a bătut un vecin cu hârleţul şi a ajuns în faţa judecătorilor

Vineri, 17 Noiembrie 2017
323

Un bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a lovit un vecin cu un hârleţ. Potrivi...