Încep spectacolele "Vara în acorduri muzicale"!

Încep spectacolele "Vara în acorduri muzicale"!
Odată cu vacanţa, încep şi spectacolele susţinute de copiii din grupul Cheia Sol în parcul "Mihai Eminescu".

În fiecare duminică, de la ora 17.00, copiii coordonaţi de profesoara Oana Puşcaşu vor cânta preţ de o oră pentru toţi copiii, bunicii şi părinţii.  

Şlagărele de altă dată din muzica românească şi internaţională, dar şi hituri de moment, toate vor transforma după-amiezile de duminică în voie bună şi încântare sufletească, datorită proiectului finanţat de Primăria şi Consiliul Local Botoşani. Nu vor lipsi concursurile cu premii şi nici surprizele cu care v-aţi obişnuit deja, în fiecare vară, din partea grupului de copii şi tineri Cheia Sol. Spectacolele se vor desfăşura în perioada 23 iunie - 1 septembrie la foişorul din parc unde sunt aşteptaţi toţi copiii din Botoşani care doresc distracţie maximă în această vacanţă.

Din distribuţia spectacolelor săptămânale vor face parte următorii copii: Gabriel Şobachi, Ana Maria Apetrei, Ana Lhea Arcalianu, Patricia Şovan, Diana Mic, Ayleen Ivasciuc, Oana Tăbultoc, Isabela Pamparău, Larisa Ailoaie, Alexia Pughiuc, Amalia Hrom, Andreea Prisacariu, Diana Cozma, Costinel Bălan, Miruna Buză, Alexandra Mera, Tudor Moldovanu, Cosmina Cozma, Perla Scripcariu şi Ioana Mititelu.

Toţi copiii şi adolescenţii din grupul Cheia Sol sunt premiaţi la diferite festivaluri naţionale şi internaţionale de muzică sau sunt deja solicitaţi pentru a susţine diferite programe artistice cu anumite ocazii în oraş. 

Doi dintre membrii grupului, Diana Mic şi Gabriel Şobachi, vor participa, luna viitoare, la finala Festivalului Naţional "Mamaia Copiilor" care va fi transmis în direct la TVR.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean, unul dintre cei mai bine plătiți medici din Iași!

astăzi, 14:40
305

Profesorul dr. Dorin Chiseliţă, şeful Clinicii de oftalmologie din cadrul Spitalului "Sfântul Spiridon" Iași, este unul dintre cei mai bine plătiţi medici ieşeni. Cumulând toate sumele menţi...

Elicopterul SMURD chemat la Dorohoi, pentru o pacientă în stare gravă!

astăzi, 13:39
217

Medicii din Dorohoi au solicitat, luni, aeronava sanitară, pentru a prelua o pacientă în stare gravă pentru a fi transportată la Iași. Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul din...

IPJ Botoșani: Recomandări pentru o călătorie cu mașina fără incidente rutiere!

astăzi, 13:30
162

Poliţia Rutieră vă recomandă să aveţi în vedere câteva lucruri, pentru a evita incidentele nedorite:-Interesaţi-vă înainte să porniţi la drum cu privire la traseul pe c...