Hackerii ar fi furat ultimul film ''Piratii din Caraibe'' si cer rascumparare!

Hackerii ar fi furat ultimul film ''Piratii din Caraibe'' si cer rascumparare!

Seful executiv al Disney, Bob Iger, ar fi marturisit luni ca un film nou produs de companie a fost furat de hackeri, acestia cerand "o rascumparare uriasa".

Iger nu a dat detalii legate de filmul furat, insa a asigurat ca gigantul din domeniul divertismentului refuza sa se supuna santajului. Seful Disney ar fi facut aceste afirmatii in timpul unei sedinte la New York cu angajatii ABC, canalul de televiziune al grupului.

Conform Ziare.com, care citeaza The Weekly, Disney colaboreaza cu politia federala pentru a identifica orice scurgere de informatii privind filmul, care nu a avut inca lansarea oficiala.

Site-ul de specialitate Deadline sustine, nementionand sursele, ca filmul "piratat" ar fi noul episod al seriei "Piratii din Caraibe", care urmeaza sa apara in cinematografe la 26 mai. Alte surse au avansat ipoteza ca ar fi vorba despre pelicula cu noile aventuri ale lui Flash McQueen, celebrul personaj de la Pixar, care va fi lansata in luna iunie.

Hackerii au solicitat ca rascumpararea sa fie achitata in bitcoin, o moneda virtuala care garanteaza anonimatul perfect, si au amenintat ca vor publica primele cinci minute din film, apoi 20 minute, in cazul in care suma ceruta nu va fi platita.

Acest tip de piraterie informatica face subiectul unui atac cibernetic caruia i-a cazut victima recent Netflix, ce difuzeaza pe Internet filme, documentare si seriale. Anterior, hackerii au publicat zece episoade ale seriei de succes "Orange is the New Black", inainte de difuzarea lor oficiala pe Netflix.

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Ce nu vor infractorii virtuali sa stii

Sâmbătă, 14 August 2010
141

Vezi alte știri

IPS Teofan, la Stăuceni: "Îşi iubea neamul şi Biserica, iar acestea i-au fost călăuzele care l-au îndrumat în viaţă şi l-au pregătit pentru veşnicie" FOTO

astăzi, 08:19
153

Ziua de sâmbătă, 18 noiembrie 2017, a fost una istorică pentru enoriaşii Parohiei Victoria din comuna Stăuceni, judeţul Botoşani, Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Teofan săv...

Ministrul de Interne: Sustin abrogarea prevederii care permite iesirea la pensie a politistilor la 44 ani!

Luni, 20 Noiembrie 2017
1180

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, luni, ca sustine eliminarea prevederii din Statutul Politistului care permite iesirea la pensie a politistilor la varste de 44 si 49 de ani, preci...

Ce cred străinii despre noi, românii. Un german: Când o femeie a început să se închine...

Luni, 20 Noiembrie 2017
2673

Suntem ospitalieri, primitori, petrecăreți, simpatici, frumoși și inteligenți. Ce mai, plini de calități, defecte, ioc! Cum se împacă imaginea asta cu modul în care ne percep stră...