Hackerii ar fi furat ultimul film ''Piratii din Caraibe'' si cer rascumparare!

Hackerii ar fi furat ultimul film ''Piratii din Caraibe'' si cer rascumparare!

Seful executiv al Disney, Bob Iger, ar fi marturisit luni ca un film nou produs de companie a fost furat de hackeri, acestia cerand "o rascumparare uriasa".

Iger nu a dat detalii legate de filmul furat, insa a asigurat ca gigantul din domeniul divertismentului refuza sa se supuna santajului. Seful Disney ar fi facut aceste afirmatii in timpul unei sedinte la New York cu angajatii ABC, canalul de televiziune al grupului.

Conform Ziare.com, care citeaza The Weekly, Disney colaboreaza cu politia federala pentru a identifica orice scurgere de informatii privind filmul, care nu a avut inca lansarea oficiala.

Site-ul de specialitate Deadline sustine, nementionand sursele, ca filmul "piratat" ar fi noul episod al seriei "Piratii din Caraibe", care urmeaza sa apara in cinematografe la 26 mai. Alte surse au avansat ipoteza ca ar fi vorba despre pelicula cu noile aventuri ale lui Flash McQueen, celebrul personaj de la Pixar, care va fi lansata in luna iunie.

Hackerii au solicitat ca rascumpararea sa fie achitata in bitcoin, o moneda virtuala care garanteaza anonimatul perfect, si au amenintat ca vor publica primele cinci minute din film, apoi 20 minute, in cazul in care suma ceruta nu va fi platita.

Acest tip de piraterie informatica face subiectul unui atac cibernetic caruia i-a cazut victima recent Netflix, ce difuzeaza pe Internet filme, documentare si seriale. Anterior, hackerii au publicat zece episoade ale seriei de succes "Orange is the New Black", inainte de difuzarea lor oficiala pe Netflix.

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Ce nu vor infractorii virtuali sa stii

Sâmbătă, 14 August 2010
142

Vezi alte știri

Drept la replică: Girl Up! Camp

astăzi, 07:00
91

Tabăra Girl Up! a pornit de la dorința unor adolescenți români de a contribui la binele societății lor. Cei șapte absolvenți FLEX ce organizează această tabără vor o Românie &ic...

Parteneriat public-privat pentru proiectul autostrazii Tg. Neamt - Iasi - Ungheni

Marţi, 17 Iulie 2018
608

Pana la sfarsitul anului, aproximativ 15 proiecte de parteneriat public-privat vor fi demarate, incusiv pentru trei autostrazi, a precizat Darius Valcov, consilier al prim-ministrului."In Rom...

ONCOLOG turc de renume vine în România pentru a oferi GRATUIT a doua opinie medicală

Luni, 16 Iulie 2018
533

Oncolog de succes, unul dintre cei mai reputați doctori specializați în oncologie pentru adulţi din Turcia, Kerem Okutur vine în Constanța, în data de 21 iulie 2018, pentru ...