Hackerii ar fi furat ultimul film ''Piratii din Caraibe'' si cer rascumparare!

Hackerii ar fi furat ultimul film ''Piratii din Caraibe'' si cer rascumparare!

Seful executiv al Disney, Bob Iger, ar fi marturisit luni ca un film nou produs de companie a fost furat de hackeri, acestia cerand "o rascumparare uriasa".

Iger nu a dat detalii legate de filmul furat, insa a asigurat ca gigantul din domeniul divertismentului refuza sa se supuna santajului. Seful Disney ar fi facut aceste afirmatii in timpul unei sedinte la New York cu angajatii ABC, canalul de televiziune al grupului.

Conform Ziare.com, care citeaza The Weekly, Disney colaboreaza cu politia federala pentru a identifica orice scurgere de informatii privind filmul, care nu a avut inca lansarea oficiala.

Site-ul de specialitate Deadline sustine, nementionand sursele, ca filmul "piratat" ar fi noul episod al seriei "Piratii din Caraibe", care urmeaza sa apara in cinematografe la 26 mai. Alte surse au avansat ipoteza ca ar fi vorba despre pelicula cu noile aventuri ale lui Flash McQueen, celebrul personaj de la Pixar, care va fi lansata in luna iunie.

Hackerii au solicitat ca rascumpararea sa fie achitata in bitcoin, o moneda virtuala care garanteaza anonimatul perfect, si au amenintat ca vor publica primele cinci minute din film, apoi 20 minute, in cazul in care suma ceruta nu va fi platita.

Acest tip de piraterie informatica face subiectul unui atac cibernetic caruia i-a cazut victima recent Netflix, ce difuzeaza pe Internet filme, documentare si seriale. Anterior, hackerii au publicat zece episoade ale seriei de succes "Orange is the New Black", inainte de difuzarea lor oficiala pe Netflix.

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Ce nu vor infractorii virtuali sa stii

Sâmbătă, 14 August 2010
142

Vezi alte știri

Constipatia poate indica o afectiune mai grava?

Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
599

Constipatia este caracterizata prin defecatii rare sau dificile si scaune tari sau uscate la intervale de 3-4 zile in decursul unei saptamani.Adesea, scaunele tari sunt rezultatul absorbtiei in ex...

Grupuri de manifestanti din tara au ajuns la Bucuresti pentru a participa la protest!

Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
238

Numeroase grupuri de manifestanti din tara au ajuns sambata la Bucuresti pentru a participa la protestul "Romania spune nu coruptiei. Toti pentru justitie", programat incepand cu ora 18:00 i...

CAS 2018 și formularul 600: Poți ajunge să datorezi la stat mult mai mulți bani decât ai încasat din activități independente

Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
479

Depunerea formularului 600 pentru persoanele fizice autorizate (PFA) și ceilalți contribuabili ce au obținut venituri din activități independente peste un anumit plafon în 2017 este unul di...