Hackerii ar fi furat ultimul film ''Piratii din Caraibe'' si cer rascumparare!

Hackerii ar fi furat ultimul film ''Piratii din Caraibe'' si cer rascumparare!

Seful executiv al Disney, Bob Iger, ar fi marturisit luni ca un film nou produs de companie a fost furat de hackeri, acestia cerand "o rascumparare uriasa".

Iger nu a dat detalii legate de filmul furat, insa a asigurat ca gigantul din domeniul divertismentului refuza sa se supuna santajului. Seful Disney ar fi facut aceste afirmatii in timpul unei sedinte la New York cu angajatii ABC, canalul de televiziune al grupului.

Conform Ziare.com, care citeaza The Weekly, Disney colaboreaza cu politia federala pentru a identifica orice scurgere de informatii privind filmul, care nu a avut inca lansarea oficiala.

Site-ul de specialitate Deadline sustine, nementionand sursele, ca filmul "piratat" ar fi noul episod al seriei "Piratii din Caraibe", care urmeaza sa apara in cinematografe la 26 mai. Alte surse au avansat ipoteza ca ar fi vorba despre pelicula cu noile aventuri ale lui Flash McQueen, celebrul personaj de la Pixar, care va fi lansata in luna iunie.

Hackerii au solicitat ca rascumpararea sa fie achitata in bitcoin, o moneda virtuala care garanteaza anonimatul perfect, si au amenintat ca vor publica primele cinci minute din film, apoi 20 minute, in cazul in care suma ceruta nu va fi platita.

Acest tip de piraterie informatica face subiectul unui atac cibernetic caruia i-a cazut victima recent Netflix, ce difuzeaza pe Internet filme, documentare si seriale. Anterior, hackerii au publicat zece episoade ale seriei de succes "Orange is the New Black", inainte de difuzarea lor oficiala pe Netflix.

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Ce nu vor infractorii virtuali sa stii

Sâmbătă, 14 August 2010
141

Vezi alte știri

Sâmbătă și duminică: Două biserici din județul Botoșani vor fi sfințite de către IPS Teofan!

Vineri, 22 Septembrie 2017
1960

Înaltpreasfinţitul Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, va sfinţi sâmbătă, 23 septembrie 2017, Biserica "Sfinţii Arhangheli Mihail şi...

VIDEO - Emoționant! Un câine a așteptat ore în șir, în fața unui spital din Iași, întoarcerea stăpânului grav bolnav!

Vineri, 22 Septembrie 2017
3273

Ȋn spitalele de pediatrie și în maternități sunt zeci de copii abandonați de mamele lor. Ȋn alte spitale din toată țara, zac uitați bătrâni bolnavi, pe care familiile lor nici m...

Comunicat PSD: Senatorul Lucian Trufin: "Județul Botoșani este pe primul loc loc în clasamentul solicitărilor de subvenții"

Vineri, 22 Septembrie 2017
255

Agenția de Plăti și Intervenții în Agricultură a confirmat, după autorizarea la plată a cererilor pentru ajutorul exceptional, faptul că județul Botoșani este pe primul loc loc î...