Grupul Mellody Botoșani lansează sâmbătă CD-ul "Colinde și cântece de iarnă"! VIDEO

Grupul Mellody Botoșani lansează sâmbătă CD-ul "Colinde și cântece de iarnă"! VIDEO
Invitație la colinde! Primul spectacol care ne aduce spiritul sărbătorilor de iarnă este și un eveniment de marcă pentru Botoșani: lansarea unui CD, protagoniști fiind membrii Grupului Mellody din Botoșani.

Grupul Mellody Botoşani, cel care în această vară a reprezentat judeţul Botoșani la Festivalul Naţional "Mamaia copiilor" (obţinând Premiul Special al Televiziunii Române) a pregătit pentru acest început de iarnă o surpriză: a înregistrat un CD cu colinde şi cântece de iarnă.

"Este vorba despre 23 de piese mai puţin cunoscute, pe care micii interpreţi vi le vor dărui cu drag într-un spectacol de lansare a acestui CD produs de Casa de discuri SPIROS din Galaţi", a precizat  Mihai Paul-Ciprian, cel care, alături de soția sa, Mirela, coordonează Grupul Mellody.

Spectacolul, realizat în parteneriat cu Clubul Sportiv "Pro Dance" şi cu Teatrul Mihai Eminescu din Botoşani, va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie 2013, la ora 13.00, în Sala Mare a Teatrului Mihai Eminescu, şi va fi presărat şi cu alte surprize, având invitaţi deosebiţi atât în sală, cât şi pe scenă (trupele de dans Azucar, Caliente, Jingles şi Licuricii - coordonate de prof. Constantin Dicu).

Vor evolua pe scenă și vor încânta publicul cu vocile lor micuţii interpreţi: Achiţei Bianca, Aiftincă Ştefana, Alexandru Ana-Maria, Azamfirei Arina, Baciu Maria, Balan Raluca, Bucatariu Ilinca, Curecheriu Denisa, Dănilă Isabela, Gavrilaş Alessia, Guni Vanessa, Ispir Teona, Ivanov Sabina, Ivănuşcă Diana, Jurgiu Maria, Mihai Miruna-Ecaterina, Mihalache Andra-Elena, Olariu Aida, Olenic Olivia, Robu Andreea, Vărgănici-Nechita Denisa-Maria, Vărgănici-Nechita Tudor-Nicolas, Vasiliu Daiana, Viziteu Elena.

Proiect este sustinut de Stiri.Botosani.Ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani - Chiajna 0-2. Dorinel Munteanu, debut cu victorie. Enache, trimis în tribună la pauză

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
429

Concordia Chiajna a învins-o în deplasare pe FC Botoşani cu scorul de 2-0 (2-0), sâmbătă seara, într-o partidă din etapa a 9-a a Ligii I. La primul meci al antrenorulu...

Noi materii la examenul de Capacitate

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
965

Ministrul Educaţiei Valentin Popa a declarat că vrea să schimbe procedura de desfăşurare a Evaluării Naţionale la sfârşitul ciclului gimnazial. Concret, oficialul a afirmat că elevii ca...

Simptome ale cancerului la creier. Toată lumea trebuie să le cunoască

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
1361

Cancerul la nivelul creierului pare a fi unul dintre cele mai înfricoșătoare diagnostice pe care un om le poate primi. Mass-media a inoculat ideea că acest tip de cancer este lipsit de orice spera...