Grupul Mellody Botoșani lansează sâmbătă CD-ul "Colinde și cântece de iarnă"! VIDEO

Grupul Mellody Botoșani lansează sâmbătă CD-ul "Colinde și cântece de iarnă"! VIDEO
Invitație la colinde! Primul spectacol care ne aduce spiritul sărbătorilor de iarnă este și un eveniment de marcă pentru Botoșani: lansarea unui CD, protagoniști fiind membrii Grupului Mellody din Botoșani.

Grupul Mellody Botoşani, cel care în această vară a reprezentat judeţul Botoșani la Festivalul Naţional "Mamaia copiilor" (obţinând Premiul Special al Televiziunii Române) a pregătit pentru acest început de iarnă o surpriză: a înregistrat un CD cu colinde şi cântece de iarnă.

"Este vorba despre 23 de piese mai puţin cunoscute, pe care micii interpreţi vi le vor dărui cu drag într-un spectacol de lansare a acestui CD produs de Casa de discuri SPIROS din Galaţi", a precizat  Mihai Paul-Ciprian, cel care, alături de soția sa, Mirela, coordonează Grupul Mellody.

Spectacolul, realizat în parteneriat cu Clubul Sportiv "Pro Dance" şi cu Teatrul Mihai Eminescu din Botoşani, va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie 2013, la ora 13.00, în Sala Mare a Teatrului Mihai Eminescu, şi va fi presărat şi cu alte surprize, având invitaţi deosebiţi atât în sală, cât şi pe scenă (trupele de dans Azucar, Caliente, Jingles şi Licuricii - coordonate de prof. Constantin Dicu).

Vor evolua pe scenă și vor încânta publicul cu vocile lor micuţii interpreţi: Achiţei Bianca, Aiftincă Ştefana, Alexandru Ana-Maria, Azamfirei Arina, Baciu Maria, Balan Raluca, Bucatariu Ilinca, Curecheriu Denisa, Dănilă Isabela, Gavrilaş Alessia, Guni Vanessa, Ispir Teona, Ivanov Sabina, Ivănuşcă Diana, Jurgiu Maria, Mihai Miruna-Ecaterina, Mihalache Andra-Elena, Olariu Aida, Olenic Olivia, Robu Andreea, Vărgănici-Nechita Denisa-Maria, Vărgănici-Nechita Tudor-Nicolas, Vasiliu Daiana, Viziteu Elena.

Proiect este sustinut de Stiri.Botosani.Ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

#șîeu - Ștefan Mandachi: "Aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. A început o campanie de denigrare a familiei mele​"

astăzi, 11:07
333

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, care a reuşit să mobilizeze mii de oameni din toată țara într-un protest fără precedent pentru construirea de autostrăzi, demontează acuzațiile că ar ...

Meningita, simptome și tratament. De ce este esențial să mergi la medic de la primele semne!

astăzi, 10:32
117

Meningita este o inflamație a membranelor (meningelor) care înconjoară creierul și măduva spinării. Medicii atrag atenția că meningita virală este mai puțin severă decât cea bact...

Patru ani de la tragicul accident în care a sfârșit ambulanțierul Constantin Brânzilă: "Procesul stagnează, iar vinovatul circulă liber!"

astăzi, 10:10
348

În urmă cu patru ani, în seara zilei de 19 martie, Constantin Brânzilă era de serviciu pe ambulanță și transporta la Iași o fată de 17 ani, care avea nevoie de dializă. Când a ajuns în in...