Grupul Mellody Botoșani lansează sâmbătă CD-ul "Colinde și cântece de iarnă"! VIDEO

Grupul Mellody Botoșani lansează sâmbătă CD-ul "Colinde și cântece de iarnă"! VIDEO
Invitație la colinde! Primul spectacol care ne aduce spiritul sărbătorilor de iarnă este și un eveniment de marcă pentru Botoșani: lansarea unui CD, protagoniști fiind membrii Grupului Mellody din Botoșani.

Grupul Mellody Botoşani, cel care în această vară a reprezentat judeţul Botoșani la Festivalul Naţional "Mamaia copiilor" (obţinând Premiul Special al Televiziunii Române) a pregătit pentru acest început de iarnă o surpriză: a înregistrat un CD cu colinde şi cântece de iarnă.

"Este vorba despre 23 de piese mai puţin cunoscute, pe care micii interpreţi vi le vor dărui cu drag într-un spectacol de lansare a acestui CD produs de Casa de discuri SPIROS din Galaţi", a precizat  Mihai Paul-Ciprian, cel care, alături de soția sa, Mirela, coordonează Grupul Mellody.

Spectacolul, realizat în parteneriat cu Clubul Sportiv "Pro Dance" şi cu Teatrul Mihai Eminescu din Botoşani, va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie 2013, la ora 13.00, în Sala Mare a Teatrului Mihai Eminescu, şi va fi presărat şi cu alte surprize, având invitaţi deosebiţi atât în sală, cât şi pe scenă (trupele de dans Azucar, Caliente, Jingles şi Licuricii - coordonate de prof. Constantin Dicu).

Vor evolua pe scenă și vor încânta publicul cu vocile lor micuţii interpreţi: Achiţei Bianca, Aiftincă Ştefana, Alexandru Ana-Maria, Azamfirei Arina, Baciu Maria, Balan Raluca, Bucatariu Ilinca, Curecheriu Denisa, Dănilă Isabela, Gavrilaş Alessia, Guni Vanessa, Ispir Teona, Ivanov Sabina, Ivănuşcă Diana, Jurgiu Maria, Mihai Miruna-Ecaterina, Mihalache Andra-Elena, Olariu Aida, Olenic Olivia, Robu Andreea, Vărgănici-Nechita Denisa-Maria, Vărgănici-Nechita Tudor-Nicolas, Vasiliu Daiana, Viziteu Elena.

Proiect este sustinut de Stiri.Botosani.Ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă la Dorohoi după ce un adolescent nu a mai ieşit din Iazul Polonic!

astăzi, 16:20
710

S-a întâmplat duminică după-amiază în Dorohoi, după ce un grup de prieteni s-au dus la scăldat în iazul din marginea municipiului. Tânărul de 17 ani ar fi intrat &i...

Judecătorii îi cer Avocatului Poporului să reclame la CCR legea privind organizarea judiciară

astăzi, 15:38
189

Judecătorii subliniază că actul normativ afectează, conform Comisiei de la Veneția, independența justiției."Recomandările formulate de Comisia de la Veneția nu sunt utile doar legiui...

Modificări în conducerea unei instituţii botoşănene, aprobate de Consiliul Judeţean

astăzi, 12:28
1085

Este vorba de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, care pierde funcţia de şef Centru deservire şi transport, iar Serviciul Adopţii şi Postadopţii se transform...