Grupul Mellody Botoșani lansează sâmbătă CD-ul "Colinde și cântece de iarnă"! VIDEO

Grupul Mellody Botoșani lansează sâmbătă CD-ul "Colinde și cântece de iarnă"! VIDEO
Invitație la colinde! Primul spectacol care ne aduce spiritul sărbătorilor de iarnă este și un eveniment de marcă pentru Botoșani: lansarea unui CD, protagoniști fiind membrii Grupului Mellody din Botoșani.

Grupul Mellody Botoşani, cel care în această vară a reprezentat judeţul Botoșani la Festivalul Naţional "Mamaia copiilor" (obţinând Premiul Special al Televiziunii Române) a pregătit pentru acest început de iarnă o surpriză: a înregistrat un CD cu colinde şi cântece de iarnă.

"Este vorba despre 23 de piese mai puţin cunoscute, pe care micii interpreţi vi le vor dărui cu drag într-un spectacol de lansare a acestui CD produs de Casa de discuri SPIROS din Galaţi", a precizat  Mihai Paul-Ciprian, cel care, alături de soția sa, Mirela, coordonează Grupul Mellody.

Spectacolul, realizat în parteneriat cu Clubul Sportiv "Pro Dance" şi cu Teatrul Mihai Eminescu din Botoşani, va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie 2013, la ora 13.00, în Sala Mare a Teatrului Mihai Eminescu, şi va fi presărat şi cu alte surprize, având invitaţi deosebiţi atât în sală, cât şi pe scenă (trupele de dans Azucar, Caliente, Jingles şi Licuricii - coordonate de prof. Constantin Dicu).

Vor evolua pe scenă și vor încânta publicul cu vocile lor micuţii interpreţi: Achiţei Bianca, Aiftincă Ştefana, Alexandru Ana-Maria, Azamfirei Arina, Baciu Maria, Balan Raluca, Bucatariu Ilinca, Curecheriu Denisa, Dănilă Isabela, Gavrilaş Alessia, Guni Vanessa, Ispir Teona, Ivanov Sabina, Ivănuşcă Diana, Jurgiu Maria, Mihai Miruna-Ecaterina, Mihalache Andra-Elena, Olariu Aida, Olenic Olivia, Robu Andreea, Vărgănici-Nechita Denisa-Maria, Vărgănici-Nechita Tudor-Nicolas, Vasiliu Daiana, Viziteu Elena.

Proiect este sustinut de Stiri.Botosani.Ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foşti soţi obligaţi să facă afaceri împreună, deşi nu vor acest lucru

Duminică, 22 Aprilie 2018
376

Cei doi soţi au înfiinţat, în 2014, o firmă, însă la un an au divorţat. Soţia, care avea calitatea de administrator în cadrul societăţii, a vrut să se retragă di...

Subofițer din Botoșani, pe prima treaptă a podiumului la Cupa Forţelor Terestre la Tir!

Duminică, 22 Aprilie 2018
194

Subofiţeri şi soldaţi/gradaţi profesionişti din structurile subordonate Brigăzii 15 Mecanizate "Podu Înalt" au participat la un concurs de tragere desfăşurat &ic...

Un comerciant a fost sancţionat cu amendă maximă pentru că nu a afişat preţul la 20 de şosete

Duminică, 22 Aprilie 2018
326

Poliţistul a efectuat controlul la un stand dintr-un complex comercial din municipiul Botoşani şi, pe lângă neregulile cu şosetele, a găsit şi un pachet de făină expirat de trei s...