Gala Laureaţilor şi Concertul "S-aud pregătiri în sat", la cea de-a V-a ediţie! FOTO

Gala Laureaţilor şi Concertul "S-aud pregătiri în sat", la cea de-a V-a ediţie! FOTO
Sâmbătă, 13 decembrie 2014, Casa de Cultură a Sindicatelor "Nicolae Iorga" Botoşani a găzduit Gala Copiilor Laureaţi din palatul şi cluburile copiilor din judeţul Botoşani, cât şi Concertul de sărbători "S-aud pregătiri în sat", ediţia a V-a, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, Palatul Copiilor Botoşani, Clubul Copiilor Dorohoi şi Clubul Copiilor Darabani. 

Pe scenă, au evoluat interpreţi şi formaţii laureate la concursurile naţionale şi internaţionale, de la cercurile artistice din cele trei instituţii de învăţământ. Coordonatori: Alexandru Mihalachi, Carmen Belicov, Elena Foca, Victoriţa Bilibău, Monica Huştiuc, Ioan Enciu, Constantin Dicu, Paul-Ciprian Mihai, Lăcrămioara Jar, Mirel Dascălu şi Marcel Dupu. 

Manifestarea a fost deschisă de prefectul judeţului Botoşani, Costică Macaleţi şi inspectorul şcolar general, prof. Mihaela Huncă, care au transmis felicitări şi urări tuturor participanţilor la această ediţie. 

În cadrul Galei Laureaţilor, inspectorul şcolar pentru educaţie permanentă, prof. Otiliea Sandu, a acordat "Diploma de excelenţă" cadrelor didactice coordonatoare şi celor aproximativ 140 de elevi şi formaţii laureate la concursurile naţionale şi internaţionale din Calendarul Naţional al Activităţilor Educative 2014, elaborat de Ministerul Educaţiei Naţionale.Decorul specific sărbătorilor de iarnă a fost realizat de profesorii si elevii de la Palatul Copiilor Botoşani, iar spectatorii prezenţi în număr mare au aplaudat la scenă deschisă prestaţia deosebită a micilor artişti. În mod tradiţional, Moş Crăciun a fost prezent la concert, oferind daruri. Prezentarea spectacolului a fost realizată de prof. Irina-Maria Miron, director al Clubului Copiilor Dorohoi. 
    
De asemenea, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor, a fost organizată o expoziţie cu cele mai reuşite lucrări ale copiilor, realizate în cercurile de profil din Palatul Copiilor Botoşani şi Clubul Copiilor Dorohoi, sub îndrumarea profesorilor: Luisian Grigore, Carmen Maxim, Cecilia Vicoveanu, Mihaela-Laura Bolohan şi Daniel Puhăcel. 
    
Invitat special, Ansamblul de datini şi obiceiuri "Mărgineanca" al Casei de Cultură a Sindicatelor "N. Iorga" Botoşani, coordonat de maestrul coregraf Valentin Rău, alături de orchestra “Mugurelul – dirijor prof. Marcel Dupu, au prezentat, tradiţiile şi obiceiurile de iarnă din judeţul Botoşani.
    
“Acţiunea reprezintă un bilanţ al realizărilor din anul 2014, dar şi o demonstraţie a talentului şi competenţelor dobândite de către elevii coordonaţi cu dăruire şi profesionalism de cadrele didactice din cele trei unităţi de învăţământ", a declarat prof. Marcel Dupu, director al Palatului Copiilor Botoşani.

 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO Liviu Dragnea, declarații după Comitetul Executiv al PSD - "Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD"

astăzi, 19:17
429

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut în urmă cu scurt timp o conferință de presă, după reuniunea Comitetului Executiv al partidului, în care a obținut susținerea socia...

Român arestat în Germania. Domul din Koln, evacuat de teama unui atentat!

astăzi, 19:03
345

Domul din oraşul german Köln a fost evacuat vineri de frica unui atac terorist, un suspect român fiind arestat preventiv, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate germane citate ...

Când este valabil procesul-verbal de reținere a permisului

astăzi, 18:17
279

Din procesul-verbal de contravenție prin care se dispune reținerea permisului nu trebuie să lipsească și mențiunile cu privire la aplicarea sancțiunii complementare a suspendării dreptului de ...