Gala Laureaţilor şi Concertul "S-aud pregătiri în sat", la cea de-a V-a ediţie! FOTO

Gala Laureaţilor şi Concertul "S-aud pregătiri în sat", la cea de-a V-a ediţie! FOTO
Sâmbătă, 13 decembrie 2014, Casa de Cultură a Sindicatelor "Nicolae Iorga" Botoşani a găzduit Gala Copiilor Laureaţi din palatul şi cluburile copiilor din judeţul Botoşani, cât şi Concertul de sărbători "S-aud pregătiri în sat", ediţia a V-a, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, Palatul Copiilor Botoşani, Clubul Copiilor Dorohoi şi Clubul Copiilor Darabani. 

Pe scenă, au evoluat interpreţi şi formaţii laureate la concursurile naţionale şi internaţionale, de la cercurile artistice din cele trei instituţii de învăţământ. Coordonatori: Alexandru Mihalachi, Carmen Belicov, Elena Foca, Victoriţa Bilibău, Monica Huştiuc, Ioan Enciu, Constantin Dicu, Paul-Ciprian Mihai, Lăcrămioara Jar, Mirel Dascălu şi Marcel Dupu. 

Manifestarea a fost deschisă de prefectul judeţului Botoşani, Costică Macaleţi şi inspectorul şcolar general, prof. Mihaela Huncă, care au transmis felicitări şi urări tuturor participanţilor la această ediţie. 

În cadrul Galei Laureaţilor, inspectorul şcolar pentru educaţie permanentă, prof. Otiliea Sandu, a acordat "Diploma de excelenţă" cadrelor didactice coordonatoare şi celor aproximativ 140 de elevi şi formaţii laureate la concursurile naţionale şi internaţionale din Calendarul Naţional al Activităţilor Educative 2014, elaborat de Ministerul Educaţiei Naţionale.Decorul specific sărbătorilor de iarnă a fost realizat de profesorii si elevii de la Palatul Copiilor Botoşani, iar spectatorii prezenţi în număr mare au aplaudat la scenă deschisă prestaţia deosebită a micilor artişti. În mod tradiţional, Moş Crăciun a fost prezent la concert, oferind daruri. Prezentarea spectacolului a fost realizată de prof. Irina-Maria Miron, director al Clubului Copiilor Dorohoi. 
    
De asemenea, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor, a fost organizată o expoziţie cu cele mai reuşite lucrări ale copiilor, realizate în cercurile de profil din Palatul Copiilor Botoşani şi Clubul Copiilor Dorohoi, sub îndrumarea profesorilor: Luisian Grigore, Carmen Maxim, Cecilia Vicoveanu, Mihaela-Laura Bolohan şi Daniel Puhăcel. 
    
Invitat special, Ansamblul de datini şi obiceiuri "Mărgineanca" al Casei de Cultură a Sindicatelor "N. Iorga" Botoşani, coordonat de maestrul coregraf Valentin Rău, alături de orchestra “Mugurelul – dirijor prof. Marcel Dupu, au prezentat, tradiţiile şi obiceiurile de iarnă din judeţul Botoşani.
    
“Acţiunea reprezintă un bilanţ al realizărilor din anul 2014, dar şi o demonstraţie a talentului şi competenţelor dobândite de către elevii coordonaţi cu dăruire şi profesionalism de cadrele didactice din cele trei unităţi de învăţământ", a declarat prof. Marcel Dupu, director al Palatului Copiilor Botoşani.

 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sistem de monitorizare a prețurilor la carburanți

astăzi, 18:23
76

Guvernul a aprobat în ședința de astăzi un Memorandum privind crearea unui sistem de monitorizare a preţurilor pentru carburanţi.Platforma de monitorizare a preţurilor pentru carburan...

Botoşănean trimis în judecată de DIICOT după ce a folosit cardul firmei pentru a face cumpărături!

astăzi, 16:15
832

Un tânăr din judeţul Botoşani a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii DIICOT  pentru “acces ilegal într-un sistem informatic” şi “efectuarea de o...

Vrei să devii jandarm? Inspectoratul de Jandarmi Botoşani face recrutări

astăzi, 13:34
1155

Pentru anul de învăţământ 2017-2018, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate în vederea scoaterii la concurs locuri în instituţiile de învăţământ postli...