Gala Laureaţilor de la Palatul şi Cluburile Copiilor din judeţul Botoşani, in direct pe Live Botosani!

Gala Laureaţilor de la Palatul şi Cluburile Copiilor din judeţul Botoşani, in direct pe Live Botosani!

 Cantecul 112 a fost lansat in februarie, la Dorohoi!  

Laureaţii concursurilor extraşcolare vor primi sâmbătă, 5 iunie 2010, incepand cu ora 12.00, în cadrul "Galei Laureaţilor de la Palatul şi Cluburile Copiilor din Judeţul Botoşani", pe lângă diplome de excelenţă, sfaturi de la pompieri despre cum să-şi protejeze viaţa lor, dar şi a semenilor, într-o situaţie de urgenţă.

Acţiunea, organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani, se va desfăşura la Teatrul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani. Sunt aşteptaţi să participe peste 600 de copii, părinţi şi cadre didactice, şefi de instituţii. Peste 200 dintre copiii participanţi au obţinut rezultate deosebite la competiţiile organizate în afara orelor de curs şi vor fi premiaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Festivitatea de premiere se va deschide cu interpretarea cântecului "112", (Muzica: profesor Marcel Dupu şi învăţător Paul–Ciprian Mihai, Versuri: lt. col. Radu Ţipişcă, profesor Marcel Dupu şi învăţător Paul–Ciprian Mihai).

Cântecul a fost lansat de Ziua Europeană a Apelului de Urgenţă 112, sărbătorită pe 11 februarie 2010, la Sala Teatrului din municipiul Dorohoi. Melodia va fi interpretată de grupul "Voces" de la Clubul Copiilor din Dorohoi.



Specialiştii din cadrul Compartimentului de Pregătirea Populaţiei îi vor învăţa pe copii cum să prevină sau cum să se comporte în caz de incendiu sau cutremur, prezentându-le totodată filme cu tematică de prevenire şi materiale de informare preventivă din campania derulată la nivel naţional "O casă sigură – o viaţă în plus: Mod de comportare în caz de cutremur".
 
Momentul va fi urmat de un spectacol de muzică uşoară, scenete, dans şi muzică populară, prezentat de laureaţii concursurilor naţionale şi internaţionale. Iubitorii de artă vor putea admira expoziţia de pictură, desene, caricatură, sculptură, grafică şi lucrări practice ale elevilor, amenajată în foaierul teatrului.

La finalul activităţii, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean vor înmâna copiilor diplome de excelenţă.

EVENIMENTUL VA FI TRANSMIS IN DIRECT PE INTERNET, DE www.live.botosani.ro          

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani


 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Votează destinația anului 2024, Cornișa face parte dintre atracțiile supuse votului. „Să ne mândrim că suntem finaliști!”

astăzi, 09:43
1

Cornișa Aqua Park&Sports a intrat într-o competiție ce are drept scop promovarea turismului. „Votează destinația anului” este una dintre cele importante competiții destinate...

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
41

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
35

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...