Festivalul "Inimi la unison", ediţia a II-a, 10 mai 2014! VEZI când se fac înscrierile!

Festivalul "Inimi la unison", ediţia a II-a, 10 mai 2014! VEZI când se fac înscrierile!
Ediţia a II-a a Festivalului Egalităţii Şanselor pentru copii și tineret "Inimi la unison" va avea loc pe 10 mai 2014, evenimentul fiind organizat de Asociația Umanitară "Inimi la unison" și Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian" Botoșani.

Festivalul se adresează elevilor din școlile speciale, celor cu cerințe educative speciale integrați în învățământul de masă, elevilor cu deficiențe locomotorii și senzoriale, precum și persoanelor private de libertate (din penitenciare).
 
Participanţii vor concura pe două secţiuni:

Secțiunea 1:

Expoziții – deschise în perioada 5 mai – 5 iunie 2014, în cele 6 sedii ale instituțiilor partenere:
-Creații literare în versuri sau în proză
-Pictură: icoane, desene, compoziții plastice având ca temă PRIETENIA; Abilități manuale (cusături tradiționale, împletituri, goblen, colaje, lucrări realizate în tehnica origami, quilling, jucării, etc.)
-Fotografie.

La această secțiune pot participa:
a) elevi cu CES și cu deficiențe asociate din școlile speciale;
b) elevi cu CES din școlile de masă;
c) elevi cu deficiențe locomotorii și senzoriale;
d) persoane private de libertate (penitenciar);

Lucrările de la Secţiunea 1 vor fi trimise până cel târziu luni, 28 aprilie 2014, pe adresa: Răileanu Alina, Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian" Botoşani, str. D. Rallet nr.6, cu menţiunea: PENTRU FESTIVALUL – CONCURS INIMI LA UNISON.

Secțiunea 2:

Spectacol – concurs cultural SUFLET DE ARTIST – în data de 1o mai 2014
- Interpretare vocală/instrumentală (muzică populară, folk, ușoară-individual sau colectiv)
- Dans – popular traditional, etno, modern, sportiv, tematic, balet, dans de societate, latino, etc.
- Teatruscurt, scenetă, teatru de păpuși, moment literar-artistic, recitări, monolog.

La Secțiunea a doua sunt invitați să participe:
a) elevi cu CES și cu deficiențe asociate din școlile speciale;
b) elevi cu CES din școlile de masă;
c) elevi cu deficiențe locomotorii și senzoriale;
d) persoane private de libertate (penitenciar);
e) elevi din școlile de masă care fac echipă cu elevi cu cerințe educative speciale din școlile speciale sau din cele integratoare, cu copii aflați în evidența unor O.N.G.-uri(cel puțin jumătate din membrii grupului să fie elevi/tineri cu cerințe educative speciale*)

La această secțiune se poate participa:
a) direct – cu evoluție pe scenă, în data de 10 mai 2014;
b) indirect – cu înregistrarea momentului artistic pesuport electronic (DVD) și trimiterea până la data de 28 aprilie 2014 la adresa: Răileanu Alina, Liceul Tehnologic Special "Sf. Stelian" Botoșani, str. DimitrieRallet nr. 6, cod. poștal 710 702.

Jurizarea se va face - după o fișă de evaluare- în timpul concursului pentru concurenții care participă direct, iar pentru cei care participă indirect, în perioada 26-30 mai 2014 de către un juriu format din organizatori şi parteneri la fiecare categorie de participanți în parte, pe subsecţiunile precizate. Fișa de evaluare va cuprinde criterii pentru fiecare subsecțiune în parte, criterii care vor viza în general calitatea interpretării, originalitatea, adecvarea conținutului la vărsta concurenților, mișcarea scenică și comunicarea cu publicul, vestimentația, precum și performanța realizată în raport cu vârsta și tipul deficienței.


Se vor acorda Premiile I, II, III, mențiuni, premii speciale, premii de popularitate(atât pentru participarea directă, cât și indirectă), precum și TROFEUL FESTIVALULUI.


Juriul poate hotărî neacordarea unor premii sau acordarea mai multor premii I, II, III. Se va acorda un singur TROFEU AL FESTIVALULUI. Trofeul va fi câștigat de un concurent/un grup/o formație cu participare directă la festival.

Pentru înscrierea în festival puteţi solicita Fișa de înscriere, Acordul de Parteneriat și toate celelalte detalii, la nr.detelefon: 0744761221 sau trimițând un e-mail peadresa alinaraileanu2014@gmail.com, data limită pentru înscrieri fiind 18 aprilie 2014.

Prof. ALINA RAILEANU – Coordonatorproiect

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cunoscutul realizator de radio Andrei Gheorghe! VIDEO

Luni, 19 Martie 2018
1029

Televiziunile centrale au anunțat, luni seara, că a murit Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio și TV.Ciprian Romanescu, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, a confirmat ...

IMAGINI EMOȚIONANTE! Pompierii si jandarmii botoşăneni alături de copiii cu sindrom Down, în "Ştafeta Prieteniei"!

Luni, 19 Martie 2018
305

Organizat de Asociaţia „Down Activ –Moldova” pentru a marca Ziua Mondială a Sindromului Down, care se sărbătorește în fiecare an pe 21 martie, concursul „Devoltare p...

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

Luni, 19 Martie 2018
130

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Biblioteca Ju...