Festivalul Nord-Est Folk, la Dorohoi!

Festivalul Nord-Est Folk, la Dorohoi!
In acest sfarsit de saptamana, pe 27 si 28 aprilie, se va desfasura in Sala de Spectacole a Municipiului Dorohoi a III-a editie a Festivalului Nord-Est Folk.

Anul acesta, in urma preselectiei, vor evolua in concurs 7 grupuri din Dorohoi, Botosani, Iasi si Bucuresti si 12 concurenti din Dorohoi, Botosani, Iasi, Gura Humorului, Ramnicu Sarat si Targu Jiu.

Concursul propriu-zis va avea loc sambata, 27 aprilie 2013, la ora 17.00, si va fi urmat de recitalurile cantautorilor Dan Vana si Walter Ghicolescu (care isi va lansa CD-ul "Popas in alt cantec").

Duminica, 28 aprilie 2013, ora 17.00, va avea loc Gala laureatilor, urmata de recitalurile lui Jul Baldovin (care isi va lansa CD-ul "Acasa") si Mircea Rusu Band. Mircea Rusu va fi insotit in recital de Paul Arva si Lucian Darie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
95

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
340

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
62

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...