Festivalul de folk "Seri melancolice eminesciene", eveniment muzical inmiresmat cu flori de tei!

Festivalul de folk "Seri melancolice eminesciene", eveniment muzical inmiresmat cu flori de tei!


Agentia de publicitate BOARDMEDIA

Folk pe meleaguri eminesciene! Iunie inmiresmat de tei si de muzica folk la Ipotesti si Botosani, in cadrul unui eveniment care va oferi romanticilor, si nu numai, momente unice.

Ducu Bertzi si Mihai Nenita, Florin Sasarman, Laurentiu si Rodica Gondiu, carora li se vor adauga concurenti din tara, vor evolua in cele trei zile dedicate Festivalului national de muzica folk pentru copii si tineret SERI MELANCOLICE EMINESCIENE, care se va desfasura in perioada 13-15 iunie 2010, la Ipotesti-Botosani.

Singurul festival de muzica folk adresat si copiilor se bucura de participari atat la sectiunile individual cat si de grup, din mai multe zone ale tarii.

Evenimentul face parte din calendarul de activitati al proiectului cultural "Instantanee culturale"  si este organizat de Societatea Cultural-Artistica Arlechin Botosani, Memorialul Ipotesti – Centrul National de Studii Mihai Eminescu, Primaria Municipiului Botosani si Consiliul Judetean Botosani, beneficiind de sprijinul unui numar insemnat de sponsori.

Pe langa spectaculozitatea evenimentului in sine, festivalul va beneficia si de un spatiu extrem de generos, Ipotestiul devenind astfel, pentru cateva zile, o agora culturala, deschisa tuturor celor care vor sa evadeze din citadinul de peste an.

Festivalul debuteaza duminica, 13 iunie 2010, la ora 18.00, in amfiteatrul in aer liber din cadrul Complexului Memorial "Mihai Eminescu" Ipotesti, cu sectiunea individual.

In aceeasi seara, la ora 21.00, este anuntat recitalul folkistului Florin Sasarman.

Ziua a doua se desfasoara tot la Ipotesti, incepand cu ora 18.00, cand concurentii vor evolua la sectiunea grup.

Seara va fi incheiata cu recitalul lui Laurentiu si Rodica Gondiu.

Festivalul se va incheia, intr-un regal muzical, in centrul municipiului Botosani, pe scena amplasata in zona Monumentului 1907, de pe Bulevardul Mihai Eminescu. De la ora 18:00, aici se vor decerna premiile festivalului, pentru ca la finalul serii iubitorii de folk sa se bucure de acordurile muzicii lui Ducu Bertzi si Mihai Nenita.

Atat decernarea premiilor festivalului, cat si recitalul Ducu Bertzi si Mihai Nenita, vor fi transmise in direct pe internet de www.live.botosani.ro, unde vor fi disponibile ulterior si inregistrarile.


IMPORTANT: Publicul care va dori sa participe la primele seri ale competitiei are la dispozitie transport cu maxi-taxi, pe ruta Botosani-Ipotesti. Dupa ora 16.00, plecarile vor fi asigurate din ora in ora, de la Magazinul Belv si Capat linie 1.
Copii pana la 14 ani vor beneficia de transport gratuit, pentru celelalte categorii pretul unui bilet de maxi-taxi fiind de 1,5 lei.



PROGRAMUL FESTIVALULUI:

DUMINICA 13 IUNIE – IPOTESTI

18.00 – CONCURS, SECTIUNEA INDIVIDUAL


AMARIEI SERGIU – BOTOSANI
HURJUI BOGDAN – SAVENI
MOLNAR COSMIN VLAD – HARGHITA
KVASINSCHI ALEXANDRU C. – DOROHOI
IOANA AGATINEI – IASI
MIHAI BOICU – SUCEAVA
COTRUTA CIPRIAN FLORIN – DOROHOI
PAULIK HILDA – DOROHOI
SELIUC GABRIELA GEORGIANA – HUNEDOARA

21.00 – RECITAL DE MUZICA FOLK - FLORIN SASARMAN

LUNI 14. IUNIE – IPOTESTI

18.00 – CONCURS, SECTIUNEA GRUP


LORELEI – BOTOSANI
CETATEA VECHE – SUCEAVA
MOLDAVIA FOLK – IASI
DACA – DOROHOI
DOR – BRASOV
PROLOG – SUCEAVA
INFINITY FOLK – CLUJ-NAPOCA
SIMBOL – SUCEAVA
3M – HARGHITA
ICARUS – SAVENI

21.00 – RECITAL DE MUZICA FOLK - LAURENTIU SI RODICA  GONDIU

MARTI 15 IUNIE – BOTOSANI

18.00 – FINALA FESTIVALULUI DE MUZICA FOLK - DECERNAREA PREMIILOR
RECITALUL ARTISTILOR LAUREATI

RECITAL DUCU BERTZI SI MIHAI NENITA


 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
10

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
127

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
61

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...