EXCELENT: Acad. Solomon Marcus, despre umor în educație! VIDEO

EXCELENT: Acad. Solomon Marcus, despre umor în educație! VIDEO
La 90 de ani, academicianul Solomon Marcus are un discurs închegat, bine structurat şi orientat către problemele actuale ale şcolii, ale societăţii.

"Gonind, ignorând umorul în educaţie, în învăţare, noi am sabotat școala. Umorul este vital, iar lipsa acestuia este una dintre cauzele esenţiale pentru care şcoala este o plictiseală pentru elevi", spune acad. Solomon Marcus.

Vă invităm să ascultaţi un discurs excelent despre umor în educaţie, dar şi despre problemele grave cu care se confruntă societatea actuală, discurs susţinut la Festivalul "Romeo si Julieta la Mizil", ediția a VIII-a.

Reamintim faptul că, născut la Bacău, acad. Solomon Marcus este Cetăţean de Onoare al Municipiului Botoşani, dar şi că tatăl său este originar de pe aceste meleaguri.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
103

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
247

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
105

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...