EUROVISION 2014: Paula si Ovi intra in aceasta seara in a doua semifinala!

EUROVISION 2014: Paula si Ovi intra in aceasta seara in a doua semifinala!

   gandul.info

Reprezentanţii României la concursul internaţional de muzică uşoară, Paula Seling şi Ovi, se pregătesc pentru cea de-a doua semifinală. Joi, 8 mai, cei doi artişti vor urca pe scena de la B&W Hallerna, din Copenhaga.

Pentru reuşita la EUROVISION 2014, Paula şi Ovi mizează pe piesa Miracle, compusă de Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

La selecţia naţională, cântecul a fost ales în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).

«Miracolul» nostru a început, pentru mine, în iunie, anul trecut, când am compus piesa alături de Philip Halloun, şi a continuat în toamnă, când intram în studio, în Oslo, cu Beyond51 şi începeam munca la producţia piesei, a povestit Ovi, potrvit gazndul.info.

Piesa cu care România va concura la EUROVISION 2014 are şi un videoclip realizat de regizorul Alex Ceauşu şi coregrafa Judith State.

Îmi place mult viziunea lui Alex Ceauşu. Clipul vorbeşte despre miracolul vieţii, venit din alt miracol - al iubirii. În camera goală renaşte natura dintr-un alt miracol - apa, sursa vieţii. Lumea este plină de miracole, depinde doar de noi să le percepem, lucru pe care, într-o altă formă, îl spune şi Albert Einstein, a explicat Paula Seling.

Paula Seling şi Ovi vor lupta pentru un loc în marea finală a EUROVISION 2014 cu concurenţii din Malta, Israel, Norvegia, Georgia, Polonia, Austria, Lituania, Finlanda, Irlanda, Belarus, Republica Macedonia, Elveţia, Grecia şi Slovenia.

Semifinala din aceasta seara va incepe la ora 21:30 si va fi transmisa in direct pe TVR 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
33

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
127

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
15

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...