Esti mic, talentat si frumos? Teatrul Vasilache te face mare... si te premiaza!

Esti mic, talentat si frumos? Teatrul Vasilache te face mare... si te premiaza!

 Povestiri de buzunar, regia Valentin Dobrescu  

Prichindeii mari si mici, dar si parintii si bunicii, sunt asteptati la spectacolele Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache care vor avea loc in cadrul Zilelor Teatrului Mihai Eminescu, insa publicul papusarilor este asteptat si la programul obisnuit de duminica, 27 septembrie, la orele 11.00 si 12.30.

In cadrul Zilelor Teatrului Mihai Eminescu!

Actorii de la Teatrul Vasilache au fost invitati sa participe cu trei spectacole, care vor fi prezentate in aer liber, pe Pietonalul Unirii.

-Vineri, 25 septembrie, la ora 18.00 - spectacolul "Povestiri de buzunar", în regia lui Valentin Dobrescu, scenografia Mihai Pastramagiu.
-Sâmbătă, 26 septembrie, la ora 18.00 - spectacolul "Fata babei şi Fata moşneagului", în regia lui Valentin Dobrescu, scenografia Mihai Pastramagiu
-Duminică, 27 septembrie, la ora 17.00 - spectacolul "Păcală în satul lui", în regia lui Valentin Dobrescu, scenografia Mihai Pastramagiu.

LA BUNICI!

Si, bineinteles, duminica, 27 septembrie, in sala Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache, spectacolul "La bunici", la orele 11.00 si 12.30.  

Spectacolul "La bunici" are la baza un scenariu colectiv, inspirat din "Dumbrava minunată", de Mihail Sadoveanu, regia Valentin Dobrescu, scenografia Mihai Pastramagiu, muzica Constantin Panaite.  
Din distribuţie fac parte actorii: Mihaela Ştempel, Marius Rusu, Tudor Rotaru, Aurica Dobrescu,  Ibica Leonte, Ramona Hriscu.  

DESENEAZA SPECTACOLUL!

Actorii de la Vasilache ii provoaca pe micuti si la un concurs, din care, bineinteles, toata lumea castiga!

"Am lansat un concurs de desene: Deseneaza spectacolul! In fiecare duminica vom expune in holul teatrului desenele aduse de copii de la spectacolul din duminica anterioara. Pe copiii care au fost la "Alba ca Zapada" ii asteptam cu desenele facute dupa ce au vazut spectacolul nostru si vor primi premii ce vor consta in invitatii la viitoarea premiera a teatrului si alte cadouri de la sponsorii si partenerii nostri. Astfel, in fiecare duminica vom avea expozitie de desene si premii. Dragi copii, asteptam desenele voastre in fiecare duminica la Teatrul Vasilache", ii asigura pe micuti directorul adjunct al Teatrului Vasilache, Mihaela Nistorica.
 

Rezervări – de luni până vineri -  la telefon 0756084651/0231.514353
şi la adresa teatrulvasilache@yahoo.com
Preţul unui bilet de intrare este  5 lei

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
286

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
48

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
418

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...