Emotii si bucurie in prima seara a Festivalului International "Muzica pentru toti" - GALERIE FOTO, VIDEO

Emotii si bucurie in prima seara a Festivalului International "Muzica pentru toti" - GALERIE FOTO, VIDEO
Prima seara de concurs a Festivalului International "Muzica pentru toti", organizat de Asociatia Cheia Sol, coordonat de prof. Oana Puscasu, a avut loc, vineri seara, la Teatrul "Mihai Eminescu" din Botosani.

Prezentati de micuta Ana Lhea Arcaleanu si de actorul de la Teatrul "Vasilache", Marius Rusu, care au avut o prestatie nemaipomenita, rand pe rand, concurentii de la cele trei categorii de varsta au urcat pe scena.

Cu multe emotii, cea care a "spart gheata" a fost Anysia Ivasciuc, de numai 4 anisori, care a interpretat piesa "Printesa papusilor". Pentru Anysia a fost debutul pe o scena a unui festival de muzica. A urmat Gabriel Sobachi cu piesa "De-ar fi dorul", dupa care ingerasul Diana Mic a cantat melodia "Inger, ingerasul meu".

Prima concurenta din strainatate a fost Anastastia Levcenco, din Cahul, Republica Moldova. Aceasta s-a nascut la Venetia, Italia, iar la varsta de 3 anisori deja canta in limba italiana. Aseara, Anastasia a interpretat o piesa in limba romana, intitulata "Muzica". Categoria de varsta 4-7 ani s-a incheiat cu "O artista de succes", melodie cantata de Cosmina Secrieru.

La categoria de varsta 8-10 ani au fost zece concurenti. Eva Maria Turcanu din Botosani, Andreea Albu din Suceava,Bianca Nechita din Cahul (Republica Moldova), Cezara Noroc din Botosani, Sabrina Palamariu din Cernauti (Ucraina),Anamaria Apetrei din Botosani, Diana Waskiewicz-Filioreanu din Iasi, Patricia Sovan din Botosani, Ayleen Ivasciuc din Botosani si Alexandru Chiriac tot din Botosani, concurentii incantandu-i pe spectatori cu prestatia lor.

Ultimii concurenti care au cantat, vineri seara, au fost cei de la categoria de varsta 14-18 ani, pe scena intrand Carina Pascar din Cernauti, Codruta Barariu din Botosani, Cezarina Stefanesa din Cernauti, Cosmin Cozma din Botosani, Silviu Murariu din Botosani, Carolina Popov din Cahul, Mila Hantea din Cahul, Ekaterina Sergheev din Cernauti si Ioana Mititeludin Botosani.

Prima seara de concurs s-a incheiat cu un superb colaj de melodii, incepand cu cele mai vechi, cum ar fi "Zaraza", "Eternitate" si pana la cele mai noi, cum ar fi "Gaseste-mi loc in inima ta" sau "Nu e nimeni pe drum", colaj interpretat de Grupul "Cheia Sol Botosani", elevi pregatiti de prof. Oana Puscanu.

Juriul este format din Andrei Tudor (compozitor, textier), Iurie Levcic (Ucraina), Olesia Nichita (Republica Moldova), Daniel Boghian (Cheia Sol) si Corneliu Muresanu (Radio Iasi).

APASA AICI SI VEZI O GALERIE FOTO COMPLETA DE LA ACEST EVENIMENT!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO - Cum se conduce o maşină pe zăpadă

astăzi, 09:04
27

Conducerea pe timp de iarna este un capitol care poate pune probleme chiar și șoferilor experimentați, atrag atenția specialiștii.Schimbarea condițiilor meteo, cu apariția gheții și a ză...

Condamnare definitivă pentru un şef de district din cadrul Direcţiei Silvice, acuzat de delapidare!

astăzi, 08:32
215

Maricel Grădinaru, şef district în cadrul ocolui silvic Dorohoi, a primit o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare. Acesta este acuzat că şi-a însuşit 47 de me...

Un bărbat a decedat după ce a căzut pe plita încinsă!

astăzi, 08:09
203

Bărbatul, în vârstă de 91 de ani, a suferit arsuri pe spate după ce a căzut pe plita încinsă. El avea şi o uşoră paralizie, care l-a împiedicat să se ridice mai r...