Emotii si bucurie in prima seara a Festivalului International "Muzica pentru toti" - GALERIE FOTO, VIDEO

Emotii si bucurie in prima seara a Festivalului International "Muzica pentru toti" - GALERIE FOTO, VIDEO
Prima seara de concurs a Festivalului International "Muzica pentru toti", organizat de Asociatia Cheia Sol, coordonat de prof. Oana Puscasu, a avut loc, vineri seara, la Teatrul "Mihai Eminescu" din Botosani.

Prezentati de micuta Ana Lhea Arcaleanu si de actorul de la Teatrul "Vasilache", Marius Rusu, care au avut o prestatie nemaipomenita, rand pe rand, concurentii de la cele trei categorii de varsta au urcat pe scena.

Cu multe emotii, cea care a "spart gheata" a fost Anysia Ivasciuc, de numai 4 anisori, care a interpretat piesa "Printesa papusilor". Pentru Anysia a fost debutul pe o scena a unui festival de muzica. A urmat Gabriel Sobachi cu piesa "De-ar fi dorul", dupa care ingerasul Diana Mic a cantat melodia "Inger, ingerasul meu".

Prima concurenta din strainatate a fost Anastastia Levcenco, din Cahul, Republica Moldova. Aceasta s-a nascut la Venetia, Italia, iar la varsta de 3 anisori deja canta in limba italiana. Aseara, Anastasia a interpretat o piesa in limba romana, intitulata "Muzica". Categoria de varsta 4-7 ani s-a incheiat cu "O artista de succes", melodie cantata de Cosmina Secrieru.

La categoria de varsta 8-10 ani au fost zece concurenti. Eva Maria Turcanu din Botosani, Andreea Albu din Suceava,Bianca Nechita din Cahul (Republica Moldova), Cezara Noroc din Botosani, Sabrina Palamariu din Cernauti (Ucraina),Anamaria Apetrei din Botosani, Diana Waskiewicz-Filioreanu din Iasi, Patricia Sovan din Botosani, Ayleen Ivasciuc din Botosani si Alexandru Chiriac tot din Botosani, concurentii incantandu-i pe spectatori cu prestatia lor.

Ultimii concurenti care au cantat, vineri seara, au fost cei de la categoria de varsta 14-18 ani, pe scena intrand Carina Pascar din Cernauti, Codruta Barariu din Botosani, Cezarina Stefanesa din Cernauti, Cosmin Cozma din Botosani, Silviu Murariu din Botosani, Carolina Popov din Cahul, Mila Hantea din Cahul, Ekaterina Sergheev din Cernauti si Ioana Mititeludin Botosani.

Prima seara de concurs s-a incheiat cu un superb colaj de melodii, incepand cu cele mai vechi, cum ar fi "Zaraza", "Eternitate" si pana la cele mai noi, cum ar fi "Gaseste-mi loc in inima ta" sau "Nu e nimeni pe drum", colaj interpretat de Grupul "Cheia Sol Botosani", elevi pregatiti de prof. Oana Puscanu.

Juriul este format din Andrei Tudor (compozitor, textier), Iurie Levcic (Ucraina), Olesia Nichita (Republica Moldova), Daniel Boghian (Cheia Sol) si Corneliu Muresanu (Radio Iasi).

APASA AICI SI VEZI O GALERIE FOTO COMPLETA DE LA ACEST EVENIMENT!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Lumea mea depinde de noi". Apa nu este o sursă inepuizabilă! FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
183

Tema Săptămânii Educației Globale ne-a adus anul acesta înțelesuri ascunse în fiecare cuvânt. O dată în plus este subliniat faptul că nu este loc pentru egoism; tr...

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 1-1

Vineri, 17 Noiembrie 2017
570

FC Botoşani a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare la Timişoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Bîrnoi ce a primit o pasă excelentă de la Cre...

Şi-a bătut un vecin cu hârleţul şi a ajuns în faţa judecătorilor

Vineri, 17 Noiembrie 2017
323

Un bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a lovit un vecin cu un hârleţ. Potrivi...