DUMINICA, "La Nistorica": Jocurile de demult si Calatorie in Tara Jucariilor!

DUMINICA, "La Nistorica": Jocurile de demult si Calatorie in Tara Jucariilor!
Daca e duminica e distractie pentru copii "La Nistorica". Dupa ce, saptamana trecuta, prichindeii au preparat un tort pentru aniversarea jucariei preferate, de aceasta data copiii sunt invitati in Tara Jucariilor, dar si a Jocurilor minunate ale copilariei!

Duminica, 20 noiembrie, de la ora 10.00 pana la ora 12.00, "La Nistorica" va asteapta sa salvam Tara Jucariilor! S-a descoperit un hot care fura jucariile copiilor care nu au grija de ele, asa ca in scurt timp Tara Jucariilor va ramane pustie! Vino alaturi de noi sa gasim hotul. De ce fura el jucariile? Unde le ascunde si ce ne va povesti el, vom afla doar daca venim "La Nistorica".

Dimineata, vor avea acces in Tara Jucariilor si copiii sub 3 ani (2,5 si 3 anisori). Intrarea este de 10 lei.

Duminica dupa-amiaza "La Nistorica" te asteapta sa petreci ore minunate cu "Jocurile de demult"!
De la 16.00 la 18.00 si de la 18.00 la 20.00, ofera copilului tau cateva clipe din farmecul timpurilor de demult. Inlocuieste calculatorul cu un partener de joaca, fa echipe si da frau liber imaginatiei! "Tara, tara vrem ostasi", "Ratele si vanatorii", "Intr-o calimara plina cu cerneala" sau "Imparate, Imparate" sunt doar cateva dintre jocurile parintilor, uitate astazi de copii. Vino cu propuneri noi pentru a retrai frumusetea copilariei de altadata! 

Intrarea este 10 lei de persoană.

Pentru informaţii sunaţi la 0742112074
www.lanistorica.blogspot.com

Saptamana trecuta, copiii au pregatit petrecerea jucariei preferate! Au ornat tortul, au cantat, au dansat, iar la final au mancat pe saturate, alaturi de jucariile lor!





 



 

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
780

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
247

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
209

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...