Duminica, la Teatrul Vasilache: "Punguta cu doi bani"

Duminica, la Teatrul Vasilache: "Punguta cu doi bani"
Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" va invita duminica, 21 aprilie 2013, la spectacolul "Punguta cu doi bani", de Ion Creanga, in dramatizarea si adaptarea scenica a lui Valentin Dobrescu.

Regia artistica este realizata de: Valentin Dobrescu; scenografia de: Mihai Pastramagiu; muzica de: Alin Macovei Moraru.
 
In distributie, in rolul Cocosului - Anamaria Chelaru, a Gainusei - Mihaela Stempel, al Babei - Aurica Dobrescu, al Mosului - Claudiu Galateanu, al Boierului - Marius Rusu, al Vizitiului - Florin Iftode.
 
"Si eu am fost copil si am fost incantat de povestile lui Creanga. Dar cel mai mult mi-a placut `Punguta cu doi bani`. Poate pentru ca este atat de limpede, cursiva, simpla in complexitatea ei, plina de un umor sanatos, nefortat, cu caractere conturate usor, in cateva linii. De aceea, am incercat acum sa va aduc aceasta poveste in fata ochilor vostri. Nu va ramane decat sa priviti", este invitatia regizorului spectacolului Valentin Dobrescu.
 
Mult indragita poveste a mosului ce poftea la oua si darzenia cocosului care reuseste sa adune avere pentru stapanul lui are un final neasteptat. Cum va recupera cocosul punguta cu doi bani ramâne sa aflati vizionand spectacolul.
 
Daca vreti sa va reamintiti de povestile nemuritoare ale copilariei, nu uitati sa va rezervati locuri pentru spectacolul "Punguta cu doi bani", din aceasta duminica, de la orele 11 si 12,30, la telefoanele 0756084651 / 0231.514353.
 
Informatii suplimentare pe adresa www.teatrulvasilache.ro
 
Pretul unui bilet de intrare este  6 lei.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
247

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
88

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
276

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...