Doua premii la doua festivaluri de muzica pentru o botosaneanca! FOTO

Doua premii la doua festivaluri de muzica pentru o botosaneanca! FOTO
O botosaneanca de doar 12 ani a reusit sa obtina la finele saptamanii trecute, doua premii la festivalurile nationale de muzica usoara pentru copii si tineret la care a participat. La unul dintre acestea a fost premiata cu marele trofeu al concursului, iar la celalalt, cu premiul de originalitate.

Este vorba despre Karina Ioana Todireanu, eleva in clasa a VII – a la Liceul de Arta "Stefan Luchian" si membra a cercului de jurnalism Micii reporteri.

Tanara a obtinut Marele trofeu al Festivalului national de muzica usoara pentru copii si tineret "Star Melody" care a avut loc pe data de 5 septembrie la Bucuresti, juriul fiind condus de compozitorul Cristian Alivej.

Premiul de originalitate a fost primit de botosaneanca la Festivalul national de muzica usoara pentru copii si tineret "Andantino" desfasurat tot la Bucuresti, pe data de 6 septembrie.

Karina a cantat in concurs piesa "Dor de viata" din repertoriul Aurei Urziceanu, aceeasi melodie cu care s-a prezentat si in finala concursului national de muzica Mamaia copiilor din luna iulie a acestui an.

Aceasta a tinut sa multumeasca doamnei Anca Apetroaiei, profesor de canto la Palatul copiilor Iasi, si doamnei profesor coregraf Ligia Grozdan, pentru toate eforturile depuse în pregatirea ei, fara de care nu ar fi fost posibila cucerirea tuturor premiilor obtinute in ultimul an.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Noi consilieri judeţeni numiţi în cadrul Consiliului Judeţean

astăzi, 12:23
5

Ada Macovei, fost inspector general şcolar la IŞJ, i-a luat locul lui Ion Diaconu cel care a decis să se stabilească în Bucureşti şi va activa în cadrul filialei PNL Sector 1. ...

Care este starea elevului transferat la Iași, după o bătaie în școală!

astăzi, 12:12
34

Băiatul, în varsta de 17 ani, a fost transportat ieri după-amiază la Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iasi, după o altercație violentă ...

Problema străzilor pline de noroi discutată de şefii din Primărie şi reprezentanţii Nova Apaserv

astăzi, 11:50
30

Viceprimarul Marian Murariu le-a spus participanţilor la şedinţă că sesizările din partea cetăţenilor vin pe străzi unde s-a intervenit prin proiectul de modernizare a reţelei de apă şi ca...