Doua premii la doua festivaluri de muzica pentru o botosaneanca! FOTO

Doua premii la doua festivaluri de muzica pentru o botosaneanca! FOTO
O botosaneanca de doar 12 ani a reusit sa obtina la finele saptamanii trecute, doua premii la festivalurile nationale de muzica usoara pentru copii si tineret la care a participat. La unul dintre acestea a fost premiata cu marele trofeu al concursului, iar la celalalt, cu premiul de originalitate.

Este vorba despre Karina Ioana Todireanu, eleva in clasa a VII – a la Liceul de Arta "Stefan Luchian" si membra a cercului de jurnalism Micii reporteri.

Tanara a obtinut Marele trofeu al Festivalului national de muzica usoara pentru copii si tineret "Star Melody" care a avut loc pe data de 5 septembrie la Bucuresti, juriul fiind condus de compozitorul Cristian Alivej.

Premiul de originalitate a fost primit de botosaneanca la Festivalul national de muzica usoara pentru copii si tineret "Andantino" desfasurat tot la Bucuresti, pe data de 6 septembrie.

Karina a cantat in concurs piesa "Dor de viata" din repertoriul Aurei Urziceanu, aceeasi melodie cu care s-a prezentat si in finala concursului national de muzica Mamaia copiilor din luna iulie a acestui an.

Aceasta a tinut sa multumeasca doamnei Anca Apetroaiei, profesor de canto la Palatul copiilor Iasi, si doamnei profesor coregraf Ligia Grozdan, pentru toate eforturile depuse în pregatirea ei, fara de care nu ar fi fost posibila cucerirea tuturor premiilor obtinute in ultimul an.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Memoria zilei: 145 de ani de la nașterea, la Botoșani, a unuia dintre cei mai mari matematicieni ai lumii!

astăzi, 11:08
85

Dimitrie Pompeiu s-a născut la 22 septembrie 1873 în comuna Broscăuţi (judeţul Botoşani), a urmat şcoala primara şi gimnaziul în Dorohoi şi apoi şcoala normală de institutor...

Mesajul polițiștilor pentru bicicliști: Trecerile de pietoni sunt pentru... pietoni!

astăzi, 10:24
183

În ultima vreme au fost tot mai dese accidentele în care au fost implicați bicicliștii. Pornind de la o întrebare adresată pe Facebook, polițiștii au atras atenția asupra respo...

Aeronava SMURD, chemată pentru o femeie care a suferit un infarct!

Vineri, 21 Septembrie 2018
1098

Medicii din Botoșani au solicitat aeronava sanitară de la Iași pentru a prelua o pacientă aflată în stare gravă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 78 de ani, ca...