Doua premii la doua festivaluri de muzica pentru o botosaneanca! FOTO

Doua premii la doua festivaluri de muzica pentru o botosaneanca! FOTO
O botosaneanca de doar 12 ani a reusit sa obtina la finele saptamanii trecute, doua premii la festivalurile nationale de muzica usoara pentru copii si tineret la care a participat. La unul dintre acestea a fost premiata cu marele trofeu al concursului, iar la celalalt, cu premiul de originalitate.

Este vorba despre Karina Ioana Todireanu, eleva in clasa a VII – a la Liceul de Arta "Stefan Luchian" si membra a cercului de jurnalism Micii reporteri.

Tanara a obtinut Marele trofeu al Festivalului national de muzica usoara pentru copii si tineret "Star Melody" care a avut loc pe data de 5 septembrie la Bucuresti, juriul fiind condus de compozitorul Cristian Alivej.

Premiul de originalitate a fost primit de botosaneanca la Festivalul national de muzica usoara pentru copii si tineret "Andantino" desfasurat tot la Bucuresti, pe data de 6 septembrie.

Karina a cantat in concurs piesa "Dor de viata" din repertoriul Aurei Urziceanu, aceeasi melodie cu care s-a prezentat si in finala concursului national de muzica Mamaia copiilor din luna iulie a acestui an.

Aceasta a tinut sa multumeasca doamnei Anca Apetroaiei, profesor de canto la Palatul copiilor Iasi, si doamnei profesor coregraf Ligia Grozdan, pentru toate eforturile depuse în pregatirea ei, fara de care nu ar fi fost posibila cucerirea tuturor premiilor obtinute in ultimul an.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu de simulare a pestei porcine, la Vlădeni!

astăzi, 08:58
86

Joi, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoșani va demara un exerciţiu de simulare a pestei porcine clasice. Prima parte a exercițiului, cea teoretică, va avea l...

Ce a modificat Parlamentul la Codul de procedură penală!

astăzi, 08:47
82

Proiectul de lege pentru modificarea și completarea Codului de procedură penală a intrat luni seara la votul final în Camera Deputaților și a primit aprobarea majorității parlamentarilor,...

"Noile ideologii" și sistemul de valori al familiei "ce trebuie regândit"

astăzi, 08:27
86

Săptămâna trecută, Ministerul Educației Naționale ne-a adus în sfârșit la cunoștință ce consideră el ca fiind „o necesitate imediată” în școala rom&acir...