Doua premii la doua festivaluri de muzica pentru o botosaneanca! FOTO

Doua premii la doua festivaluri de muzica pentru o botosaneanca! FOTO
O botosaneanca de doar 12 ani a reusit sa obtina la finele saptamanii trecute, doua premii la festivalurile nationale de muzica usoara pentru copii si tineret la care a participat. La unul dintre acestea a fost premiata cu marele trofeu al concursului, iar la celalalt, cu premiul de originalitate.

Este vorba despre Karina Ioana Todireanu, eleva in clasa a VII – a la Liceul de Arta "Stefan Luchian" si membra a cercului de jurnalism Micii reporteri.

Tanara a obtinut Marele trofeu al Festivalului national de muzica usoara pentru copii si tineret "Star Melody" care a avut loc pe data de 5 septembrie la Bucuresti, juriul fiind condus de compozitorul Cristian Alivej.

Premiul de originalitate a fost primit de botosaneanca la Festivalul national de muzica usoara pentru copii si tineret "Andantino" desfasurat tot la Bucuresti, pe data de 6 septembrie.

Karina a cantat in concurs piesa "Dor de viata" din repertoriul Aurei Urziceanu, aceeasi melodie cu care s-a prezentat si in finala concursului national de muzica Mamaia copiilor din luna iulie a acestui an.

Aceasta a tinut sa multumeasca doamnei Anca Apetroaiei, profesor de canto la Palatul copiilor Iasi, si doamnei profesor coregraf Ligia Grozdan, pentru toate eforturile depuse în pregatirea ei, fara de care nu ar fi fost posibila cucerirea tuturor premiilor obtinute in ultimul an.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
237

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
302

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
432

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...