Din 13 iunie, Teatrul “Mihai Eminescu” vă invită la spectacole în Amfiteatrul din Complexul Cornișa

Din 13 iunie, Teatrul “Mihai Eminescu” vă invită la spectacole în Amfiteatrul din Complexul Cornișa

Din 13 iunie, Teatrul “Mihai Eminescu” se reîntâlnește cu publicul în Amfiteatrul din Complexul Cornișa. Anunțul a fost făcut de managementul instituției de cultură de la Botoșani, care a precizat că începând cu ora 19.00, puteți viziona spectacolul “Cerere în căsătorie” de A.P.Cehov.

Scenografia este realizată de Mihai Pastramagiu în regia artistică și ilustrația muzicală a regretatului Mihai Donţu. Din distribuție fac parte Cezar Amitroaei, Silvia Răileanu și Radu Dragoş.

Spectacolul va fi urmat de ceea ce se dorește a fi o surpriză…muzicală!!! "Trubaduo", o pilulă cu muzică antivirală inventată în vremuri pandemice , fără efecte secundare, menită să ajute la devirusarea spirituală. O măsură de relaxare artistică și o ordonanță de urgență teatrală. Muzică fără mască într-un sanctuar al măștii!, cu actorul Bogdan Horga și violonistul Vasile Sorocan.

Teatrul “Mihai Eminescu” a precizat și obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

– Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

– Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare.

– Termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol.

– Respectarea distanțării de minimum 2m între persoane – de la intrarea la spectacol până la ieșire.

Anunț important privind spectacolele în aer liber:

“Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă: dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru același, sau un alt spectacol ce va fi programat ulterior. Dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului. Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510970. Program: 10.00 – 18.00, de marți până vineri, iar sâmbătă începând cu ora 17.00 la Amfiteatrul Complexului Cornișa”, a anunțat Teatrul “Mihai Eminescu”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
149

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
241

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
371

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...