De Ziua Oraşului aducem botoşănenii acasă: FLORENTIN ŢUCA deschide Conferinţele BOTOŞANI.RO!

De Ziua Oraşului aducem botoşănenii acasă: FLORENTIN ŢUCA deschide Conferinţele BOTOŞANI.RO!
Conferinţele Botoşani.Ro debutează pe 23 aprilie 2016 cu unul dintre cei mai cunoscuţi jurişti din România: Florentin Ţuca va susţine prelegerea "Cariere – ieri versus azi". Despre cariera generaţiei sale şi cariera copiilor de azi, într-un sistem care pare tot mai greu de descâlcit, tot mai dificil de înţeles.

Florentin Ţuca, născut în 1969 în comuna Vârfu Câmpului, din judeţul Botoşani, este mai mult decât un profesionist al Dreptului. Descoperim în avocatul de succes un orator inspiraţional, intuitiv, dar cu haz, un scriitor profund şi un vizionar în cele ale lumii. Domnia sa recreează şi aduce în actualitate modelul de român din interbelic, îmbinând latura profesională cu cea spirituală, umană. Interesul practic, material, cognitiv al vieţii interferează cu o atât de rar întâlnită disponibilitate personală de a comunica, a scrie, a transmite, a interpreta şi reda cu luciditate aspecte din realitatea politică, socială a României contemporane.

Managing Partner la Ţuca Zbârcea & Asociaţii, Florentin Ţuca este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul universităţii Bucureşti. Doctor în Drept, deţinător al titlului "European Managing Partner of the Year", conferit de publicaţia londoneză The Lawyer. Este editor al revistei Dilema Veche, a scris în diverse publicaţii, de la Business Standard la Ziarul Financiar. Autorul volumului "Gâlceava cu juristul din mine", apărut la Editura Humanitas.

Colegii de breaslă vorbesc despre botoşăneanul din Vârfu Câmpului ca despre un "aristocrat al Dreptului". Susţine constant conferinţe, mai ales în faţa studenţilor, temele abordate fiind nu doar de actualiltate, cât de un real folos în discernerea şi înţelegerea temelor din spaţiul public sau profesional.

Florentin Ţuca este implicat în tot ce înseamnă educaţie, şi nu doar la nivel de discurs, declarativ sau gratuit. Prin firma de avocatură se implică în acţiuni caritabile, sprijină elitele (olimpici din loturile internaţionale de matematică), investeşte în cultură.

Conferinţele Botoşani.ro aduc la Botoşani un profesionist, un "aristocrat" sigur pe bagajul său cultural şi spiritual, care se manifestă liber, creativ, plămădind astfel un cadru de discuţie favorabil, unde se pot dezvolta ulterior idei, concepte noi, cu rădăcini sănătoase.

Conferinţa "Cariere – ieri versus azi" se adresează tinerilor, elevilor de liceu, dar şi părinţilor şi cadrelor didactice preocupate de viitorul tinerilor.

Dacă vrei să afli mai multe despre invitatul nostru, citeşte şi FLORENTIN ŢUCA: "Eroul cunoscut de mine, dar nerecunoscut de nimeni, este dragul meu învățător, trecut, fără baionetă, în istorie"


23 aprilie 2016, ora 11.00, Aula Colegiului Naţional "A.T.Laurian" Botoşani.

Aducem botoşănenii acasă!

Conferinţele Botoşani.Ro, un proiect marca Botoşaniul pune suflet!
(vizitează şi pagina de Facebook a evenimentului!)Intrarea la conferinta este libera, dar dat fiind ca numarul locurilor este limitat, va ugam sa va inregistrati completand formularul lahttp://goo.gl/forms/7DnXBuCI4y

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie lovită în plin de o mașină în timp ce traversa strada!

Miercuri, 18 Octombrie 2017
4841

Accidentul a avut loc, miercuri seara, la Ungureni, în apropiere de intersecția cu DJ 296. O femeie în vârstă de 49 de ani, care tocmai coborâse dintr-o mașină care o luase...

Cum poţi deveni poliţist de frontieră: 280 de locuri scoase la concurs în cadrul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră Avram Iancu Oradea

Miercuri, 18 Octombrie 2017
1962

Poliţia de Frontieră Română informează tinerii absolvenţi ai cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină poliţişti de frontieră, că se pot înscrie la ...

Sistem de monitorizare a prețurilor la carburanți

Miercuri, 18 Octombrie 2017
210

Guvernul a aprobat în ședința de astăzi un Memorandum privind crearea unui sistem de monitorizare a preţurilor pentru carburanţi.Platforma de monitorizare a preţurilor pentru carburan...