De Ziua Oraşului aducem botoşănenii acasă: FLORENTIN ŢUCA deschide Conferinţele BOTOŞANI.RO!

De Ziua Oraşului aducem botoşănenii acasă: FLORENTIN ŢUCA deschide Conferinţele BOTOŞANI.RO!
Conferinţele Botoşani.Ro debutează pe 23 aprilie 2016 cu unul dintre cei mai cunoscuţi jurişti din România: Florentin Ţuca va susţine prelegerea "Cariere – ieri versus azi". Despre cariera generaţiei sale şi cariera copiilor de azi, într-un sistem care pare tot mai greu de descâlcit, tot mai dificil de înţeles.

Florentin Ţuca, născut în 1969 în comuna Vârfu Câmpului, din judeţul Botoşani, este mai mult decât un profesionist al Dreptului. Descoperim în avocatul de succes un orator inspiraţional, intuitiv, dar cu haz, un scriitor profund şi un vizionar în cele ale lumii. Domnia sa recreează şi aduce în actualitate modelul de român din interbelic, îmbinând latura profesională cu cea spirituală, umană. Interesul practic, material, cognitiv al vieţii interferează cu o atât de rar întâlnită disponibilitate personală de a comunica, a scrie, a transmite, a interpreta şi reda cu luciditate aspecte din realitatea politică, socială a României contemporane.

Managing Partner la Ţuca Zbârcea & Asociaţii, Florentin Ţuca este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul universităţii Bucureşti. Doctor în Drept, deţinător al titlului "European Managing Partner of the Year", conferit de publicaţia londoneză The Lawyer. Este editor al revistei Dilema Veche, a scris în diverse publicaţii, de la Business Standard la Ziarul Financiar. Autorul volumului "Gâlceava cu juristul din mine", apărut la Editura Humanitas.

Colegii de breaslă vorbesc despre botoşăneanul din Vârfu Câmpului ca despre un "aristocrat al Dreptului". Susţine constant conferinţe, mai ales în faţa studenţilor, temele abordate fiind nu doar de actualiltate, cât de un real folos în discernerea şi înţelegerea temelor din spaţiul public sau profesional.

Florentin Ţuca este implicat în tot ce înseamnă educaţie, şi nu doar la nivel de discurs, declarativ sau gratuit. Prin firma de avocatură se implică în acţiuni caritabile, sprijină elitele (olimpici din loturile internaţionale de matematică), investeşte în cultură.

Conferinţele Botoşani.ro aduc la Botoşani un profesionist, un "aristocrat" sigur pe bagajul său cultural şi spiritual, care se manifestă liber, creativ, plămădind astfel un cadru de discuţie favorabil, unde se pot dezvolta ulterior idei, concepte noi, cu rădăcini sănătoase.

Conferinţa "Cariere – ieri versus azi" se adresează tinerilor, elevilor de liceu, dar şi părinţilor şi cadrelor didactice preocupate de viitorul tinerilor.

Dacă vrei să afli mai multe despre invitatul nostru, citeşte şi FLORENTIN ŢUCA: "Eroul cunoscut de mine, dar nerecunoscut de nimeni, este dragul meu învățător, trecut, fără baionetă, în istorie"


23 aprilie 2016, ora 11.00, Aula Colegiului Naţional "A.T.Laurian" Botoşani.

Aducem botoşănenii acasă!

Conferinţele Botoşani.Ro, un proiect marca Botoşaniul pune suflet!
(vizitează şi pagina de Facebook a evenimentului!)Intrarea la conferinta este libera, dar dat fiind ca numarul locurilor este limitat, va ugam sa va inregistrati completand formularul lahttp://goo.gl/forms/7DnXBuCI4y

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vacarm în curtea Spitalului Mavromati! Zeci de romi ținuți în frâu de mascați, polițiști și jandarmi! FOTO, VIDEO

astăzi, 10:14
699

Moartea bărbatului de 41 de ani care a fost lovit de o mașină, după un conflict cu un alt bărbat, este de neacceptat pentru rudele și cunoscuții acestuia.Zeci de romi s-au adunat miercuri d...

Cinci case distruse după ce au fost cuprinse de foc!

astăzi, 09:19
583

În ultimele 24 de ore, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a cinci incendii izbucnite în locuințele sau gospodăriile unor localnici din Stânc...

Tânăr ajuns la spital după ce a fost înţepat în testicul de o albină

astăzi, 09:01
580

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Botoşani, a cerut ajutorul medicilor de la Unitatea de Primire Urgenţe după ce a avut parte de un incident mai puţin plăcut.Tân...