Daniela Bejinariu a castigat Marele premiu al Festivalului Naţional "Fălticeni Folk"! VIDEO

Daniela Bejinariu a castigat Marele premiu al Festivalului Naţional "Fălticeni Folk"! VIDEO
Dorohoianca Daniela Bejinariu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional "Petru Rareş" din Suceava, şi-a adjudecat cel mai important premiu al Festivalului "Fălticeni Folk", Ediţia I, 13-14 octombrie 2012.

Juriul festivalului, format din Ovidiu Mihăilescu, Tic Petroşel, Adrian Beznă, Maria Gheorghiu şi Florin Săsărman (preşedinte) a apreciat competiţia ca fiind una deosebit de puternică, deliberările pentru stabilirea premianţilor durând ore în şir, relateaza cronicadefalticeni.com.

"Mulţumesc foarte mult pentru onoarea pe care mi-aţi acordat-o. Premiul primit este o onoare pentru mine, mulţumesc pentru încrederea acordată şi pe care promit să nu o trădez pentru că vorbim aici despre viitor şi ceea ce se va face. Vreau să felicit concurenţii, vreau să felicit organizatorii. A fost o bucurie imensă pentru mine să văd un Fălticeni folk", a declarat Daniela Bejinariu la festivitatea de premiere, dedicând premiul obţinut tuturor concurenţilor.

În cadrul festivalului au mai susţinut recitaluri Florin Săsărman, Ovidiu Mihăilescu, Alexandru Filip şi Ştefania Iacob (din Botosani), Adrian Beznă, Tic Petroşel, Maria Gheorghiu acompaniată de pianistul Radu Graţianu, Mircea Vintilă.

Printre laureatii festivalului se regasesc si Trupa Icarus (Saveni) - Premiul III si Diana Stefania Pantea (Dorohoi) - Mentiune.

 
VIDEO: Daniela Bejinariu - Repetabila povara (2011):

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transportatorii din toată țara anunță proteste în perioada 25-27 septembrie

astăzi, 11:51
82

Confederația Operatorilor şi Transportatorilor Autorizați din România îi cere demisia ministrului Transporturilor, Lucian Șova, și amenință cu proteste în perioada 25-27 septe...

Dacă l-ați văzut pe Petru, sunați la 112 sau anunțați Poliția!

astăzi, 10:52
179

Dacă l-ați văzut pe Petru sau cunoașteți date despre el, anunțați de urgență cea mai apropiată unitate de Poliție sau apelați numărul gratuit 112.MUSTEAȚĂ PETRU-VALERICĂ locuiește...

Ședință extraordinară a Consiliului Local Botoșani: Pe ordinea de zi, proiectul Cornișa și bugetul municipiului!

astăzi, 10:18
140

Consiliul Local al Municipiului Botoșani se întrunește, vineri, în ședință extraordinară, pe ordinea de zi fiind două puncte de dezbatere.Astfel, consilierii locali vor discuta ...