Daniela Bejinariu a castigat Marele premiu al Festivalului Naţional "Fălticeni Folk"! VIDEO

Daniela Bejinariu a castigat Marele premiu al Festivalului Naţional "Fălticeni Folk"! VIDEO
Dorohoianca Daniela Bejinariu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional "Petru Rareş" din Suceava, şi-a adjudecat cel mai important premiu al Festivalului "Fălticeni Folk", Ediţia I, 13-14 octombrie 2012.

Juriul festivalului, format din Ovidiu Mihăilescu, Tic Petroşel, Adrian Beznă, Maria Gheorghiu şi Florin Săsărman (preşedinte) a apreciat competiţia ca fiind una deosebit de puternică, deliberările pentru stabilirea premianţilor durând ore în şir, relateaza cronicadefalticeni.com.

"Mulţumesc foarte mult pentru onoarea pe care mi-aţi acordat-o. Premiul primit este o onoare pentru mine, mulţumesc pentru încrederea acordată şi pe care promit să nu o trădez pentru că vorbim aici despre viitor şi ceea ce se va face. Vreau să felicit concurenţii, vreau să felicit organizatorii. A fost o bucurie imensă pentru mine să văd un Fălticeni folk", a declarat Daniela Bejinariu la festivitatea de premiere, dedicând premiul obţinut tuturor concurenţilor.

În cadrul festivalului au mai susţinut recitaluri Florin Săsărman, Ovidiu Mihăilescu, Alexandru Filip şi Ştefania Iacob (din Botosani), Adrian Beznă, Tic Petroşel, Maria Gheorghiu acompaniată de pianistul Radu Graţianu, Mircea Vintilă.

Printre laureatii festivalului se regasesc si Trupa Icarus (Saveni) - Premiul III si Diana Stefania Pantea (Dorohoi) - Mentiune.

 
VIDEO: Daniela Bejinariu - Repetabila povara (2011):

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO Liviu Dragnea, declarații după Comitetul Executiv al PSD - "Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD"

astăzi, 19:17
420

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut în urmă cu scurt timp o conferință de presă, după reuniunea Comitetului Executiv al partidului, în care a obținut susținerea socia...

Român arestat în Germania. Domul din Koln, evacuat de teama unui atentat!

astăzi, 19:03
339

Domul din oraşul german Köln a fost evacuat vineri de frica unui atac terorist, un suspect român fiind arestat preventiv, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate germane citate ...

Când este valabil procesul-verbal de reținere a permisului

astăzi, 18:17
272

Din procesul-verbal de contravenție prin care se dispune reținerea permisului nu trebuie să lipsească și mențiunile cu privire la aplicarea sancțiunii complementare a suspendării dreptului de ...