Daniela Bejinariu a castigat Marele premiu al Festivalului Naţional "Fălticeni Folk"! VIDEO

Daniela Bejinariu a castigat Marele premiu al Festivalului Naţional "Fălticeni Folk"! VIDEO
Dorohoianca Daniela Bejinariu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional "Petru Rareş" din Suceava, şi-a adjudecat cel mai important premiu al Festivalului "Fălticeni Folk", Ediţia I, 13-14 octombrie 2012.

Juriul festivalului, format din Ovidiu Mihăilescu, Tic Petroşel, Adrian Beznă, Maria Gheorghiu şi Florin Săsărman (preşedinte) a apreciat competiţia ca fiind una deosebit de puternică, deliberările pentru stabilirea premianţilor durând ore în şir, relateaza cronicadefalticeni.com.

"Mulţumesc foarte mult pentru onoarea pe care mi-aţi acordat-o. Premiul primit este o onoare pentru mine, mulţumesc pentru încrederea acordată şi pe care promit să nu o trădez pentru că vorbim aici despre viitor şi ceea ce se va face. Vreau să felicit concurenţii, vreau să felicit organizatorii. A fost o bucurie imensă pentru mine să văd un Fălticeni folk", a declarat Daniela Bejinariu la festivitatea de premiere, dedicând premiul obţinut tuturor concurenţilor.

În cadrul festivalului au mai susţinut recitaluri Florin Săsărman, Ovidiu Mihăilescu, Alexandru Filip şi Ştefania Iacob (din Botosani), Adrian Beznă, Tic Petroşel, Maria Gheorghiu acompaniată de pianistul Radu Graţianu, Mircea Vintilă.

Printre laureatii festivalului se regasesc si Trupa Icarus (Saveni) - Premiul III si Diana Stefania Pantea (Dorohoi) - Mentiune.

 
VIDEO: Daniela Bejinariu - Repetabila povara (2011):

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat achitat de judecători prin sentinţă definitivă, după ce iniţial fusese condamnat la închisoare cu executare

astăzi, 17:21
208

Florin A., din satul Bobuleşti, fusese condamnat iniţial de judecătorii Judecătoriei Botoşani la cinci ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, pedeapsa fiind contopită cu o co...

Un autoturism a luat foc în mers! Șoferul a reușit să se salveze în ultima clipă - FOTO

astăzi, 15:26
2940

Momente de panică, marți după-amiază, pe o stradă din municipiul Botoșani. Un autoturism Renault Espace a luat foc în mers, șoferul reușind să se salveze la timp.Mașina c...

Om de afaceri botoşănean: Statul plăteşte facturile la 2-3 luni şi pe noi ne ameninţă cu puşcăria la restanţe de 30 de zile!

astăzi, 14:33
786

Neculai Bălăucă, patronul unei firme de construcţii, susţine că, atâta timp cât statul nu plăteşte la timp, în cadrul lucrărilor câştigate prin licitaţie publică, e...