Daniela Bejinariu a castigat Marele premiu al Festivalului Naţional "Fălticeni Folk"! VIDEO

Daniela Bejinariu a castigat Marele premiu al Festivalului Naţional "Fălticeni Folk"! VIDEO
Dorohoianca Daniela Bejinariu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional "Petru Rareş" din Suceava, şi-a adjudecat cel mai important premiu al Festivalului "Fălticeni Folk", Ediţia I, 13-14 octombrie 2012.

Juriul festivalului, format din Ovidiu Mihăilescu, Tic Petroşel, Adrian Beznă, Maria Gheorghiu şi Florin Săsărman (preşedinte) a apreciat competiţia ca fiind una deosebit de puternică, deliberările pentru stabilirea premianţilor durând ore în şir, relateaza cronicadefalticeni.com.

"Mulţumesc foarte mult pentru onoarea pe care mi-aţi acordat-o. Premiul primit este o onoare pentru mine, mulţumesc pentru încrederea acordată şi pe care promit să nu o trădez pentru că vorbim aici despre viitor şi ceea ce se va face. Vreau să felicit concurenţii, vreau să felicit organizatorii. A fost o bucurie imensă pentru mine să văd un Fălticeni folk", a declarat Daniela Bejinariu la festivitatea de premiere, dedicând premiul obţinut tuturor concurenţilor.

În cadrul festivalului au mai susţinut recitaluri Florin Săsărman, Ovidiu Mihăilescu, Alexandru Filip şi Ştefania Iacob (din Botosani), Adrian Beznă, Tic Petroşel, Maria Gheorghiu acompaniată de pianistul Radu Graţianu, Mircea Vintilă.

Printre laureatii festivalului se regasesc si Trupa Icarus (Saveni) - Premiul III si Diana Stefania Pantea (Dorohoi) - Mentiune.

 
VIDEO: Daniela Bejinariu - Repetabila povara (2011):

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a decis structura anului scolar 2018-2019: Cursurile incep luni, 10 septembrie

astăzi, 20:46
159

Noul an scolar 2018-2019 va incepe luni, 10 septembrie, potrivit unui ordin semnat de ministrul Educatiei Nationale, Valentin Popa. Noul an scolar are 168 de zile lucratoare (34 de saptamani)...

Maşini avariate după un accident petrecut în localitatea Mănăstirea Doamnei-FOTO

astăzi, 19:10
499

Şoferul unui autoturism Mercedes intenţiona să efectueze o manevră la stânga pentru a intra pe un drum lateral, iar în acelaşi timp un autoturism VW a intrat în depăşirea sa....

Bărbat găsit îngheţat de frig în curtea locuinţei sale

astăzi, 15:55
1786

Marcel V., de 48 de ani, din comuna Ştiubieni, a fost găsit de nişte vecini zăcând în curte. A fost chemată o ambulanţă şi a fost transportat iniţial la Spitalul Săveni, apo...